Skoro jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Rafaj napadol Matoviča. Vraj mu vyletela ruka...
Zdielať na

Rafaj napadol Matoviča. Vraj mu vyletela ruka...

Po oplzlých výrazoch i vztýčených prostredníkoch, Igor Matovič v parlamente ešte pritvrdil. Keď, skutočne veľmi emotívne diskutoval s Rafaelom Rafajom o priestupkovej imunite, údajne mu vyletela ruka! Oboch poslancov nakoniec upokojil až pracovník bezpečnostnej služby.

Táto mela v parlamentnej sále nebola vyvrcholením toho, čo sa včera udialo. Vrcholom bola údajná fyzická roztržka medzi Matovičom a Rafajom.

Pre TA3 celý incident vysvetlil Matovič

"Išiel som do salónika, tam na mňa vyskočil, chytil ma za kravatu a dusil ma. Vyletela mi ruka, pritlačil som ho ku stene, lepšie som mu stisol krk, aby ma pustil, na čo mu vybehli oči ako čivave. Potom k nám priskočil ochrankár a vyzval nás, aby sme sa upokojili. Pán Rafaj sa hneď ospravedlňoval, tak som ho nechal tak," povedal Matovič pre televíziu TA3.

Navyše dodal, že Rafaj dostal, čo chcel a tak to považuje za uzavreté, nemá potrebu sa k tomu ďalej vracať. Druhý nespratník zase celú vec odmietol komentovať. Nám sa podarilo zistiť, že celý incident mal aj očitých svedkov. Navyše zasahovala aj parlamentná ochranka.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy