Skoro jasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Opitá imobilná žena bodla svojho druha do hrude
Zdielať na

Opitá imobilná žena bodla svojho druha do hrude

CINOBAŇA / Záchranári a policajti smerovali do Katarínskej Huty. Imobilná žena tam bodla svojho priateľa priamo do hrudníka. Nožom zasiahla aj životne dôležité orgány a potom sama zavolala pomoc.

Podľa miestnych obyvateľov dvojica často holduje alkoholu a z bytu počuť veľký krik. Dokonca aj v noci, či nadránom. Ich posledná hádka sa však skončila krvavo. Žena (38) ho totiž bodla kuchynským nožom. Ona mala vypité, jemu na zistenie alkoholu odobrali krv. "Oni sa hádali, ale nepočítala som, že to príde do takéhoto stavu," povedala miestna obyvateľka.

Obvinená sa vyjadrovať nechcela, povedala však, že druha prosila, aby jej dal pokoj a nekričal na ňu. Vzápätí sa vraj na ňu zahnal. K situácií sa vyjadrila aj matka obvinenej ženy: "Neviem či ju biť išiel. Či niečo také. Aj chcela volať políciu, ale nedal jej telefón." Žena vraj, ale pôvodne chcela ublížiť sebe. To bol dôvod, prečo mala v ruke nôž. "Som nevedela vstať hore, som jej povedala, že nech nerobí bláznoviny," dodala matka obvinenej. Svojmu priateľovi nakoniec obvinená sama zavolala záchranku.

"52-ročný muž utrpel bodné poranenie v oblasti životne dôležitých orgánov," informovala Petra Kováčiková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici. Kováčiková informovala aj o stave obvinenej: "Vyšetrovateľ v Lučenci obvinil túto ženu zo zločinu ublíženia na zdraví. Ide o imobilnú ženu, ktorá bola po vykonaní prvotných procesných úkonov prepustená zo zadržania na slobodu."

"Údajne je mimo ohrozenia života, a vraj ho operovali v Lučenci. Tak nevieme," dodala obyvateľka Katarínskej Huty. Obvinená žena skutočne nedokáže chodiť. Aj po byte sa pohybovala štvornožky. So slzami v očiach nám však povedala, že svojmu priateľovi ublížiť nechcela a prosila nás, aby sme zistili, ako sa má.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy