Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ufológ šokuje: Rozhodne sa o konci sveta!
Zdielať na

Ufológ šokuje: Rozhodne sa o konci sveta!

Jojkársky redaktor Števo Bodor vyspovedal človeka, ktorý každý večer vysiela šifrované správy do vesmíru. Chce tak zachrániť ľudstvo. Ufológ všetkých šokoval. Podľa neho sa v roku 2011 rozhodne, či nastane koniec sveta!

Edo zo Šídu je expert na chémiu, fyziku, matematiku, vidí do vzdialenosti 25 000 kilometrov a v hlave má uložené aj tajné dokumenty NASA. Tak to aspoň o sebe tvrdí. Len nedávno dokonca celému Slovensku predstavil prvé teoretické lietajúce superauto. Edo však v posledných dňoch nadobudol aj veštecké schopnosti.

"Krájal som mäso a hovorím, budem chorý. A tak sa stane aj tak sa stalo," hovorí. Teraz leží na posteli a lieči sa. Takto má však viac času na príjem signálov z vesmíru a dokonca vraj pravidelne komunikuje s ufónmi. "Takí malí, krásni modrí. Boli len pol metra odo mňa. Pískalo to, ja som sa nezľakol," šokuje Edo.

Edovým poslaním je chrániť Zem. Je presvedčený, že v roku 2011 sa rozhodne, či bude koniec sveta, alebo nie. Ak nastane, tak by sme sa vraj mali presídliť na Mesiac a vybudovať tam nový svet. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy