Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Facebooková vražda: Monika (†23) si smrť nezaslúžila
Zdielať na

Facebooková vražda: Monika (†23) si smrť nezaslúžila

Toto sa nemalo stať! Zhodujú sa svorne rodina a kamaráti nebohej Moniky. Nájdu sa však aj takí (a nie je ich málo), ktorý chcú jej smrť pomstiť.

Úprimnú sústrasť prišli rodine vysloviť takmer všetci Bánovčania. Matka Jana a mladšia sestra Aneta emočný nápor nezvládli a priamo na pohrebe skolabovali. Na miesto museli prísť aj záchranári, ktorí obe ženy previezli do nemocnice. Kým najbližší príbuzní o smrti svojej milovanej nechcú hovoriť, na internete sa rozpútala búrlivá diskusia. Slovensko v týchto dňoch s rodinou nebohej súcití, iní sľubujú vrahovi pomstu. Celú diskusiu si môžete pozrieť tu.

Jedno je však isté. Život nemocničnej sestričky, ktorá si podľa reportérky TV JOJ Kataríny Kováčikovej v Bojniciach práve zariaďovala byt, to už nevráti. Navždy vyhasol. Slnečnice, ktoré mala Monika tak veľmi rada a včera obkolesovali jej rakvu, zvädnú, tak isto, ako aj mladý život. Martin, ktorý sa mal brutálnej vraždy dopustiť, sedí momentálne vo väzení a čaká, či príde o 20 rokov života.

Životná púť Moniky sa skončila 24. júla v Bánovciach na Bebravou. V tú noc mala nasadnúť do Martinovho auta a odísť s ním na Jankov vŕšok pri obci Uhrovec. Tam ju mal Martin uškrtiť holými rukami. Podľa informácií polície ju potom odviezol k obci Nitrica v okrese Prievidza, kde ju zakopal.

;hl=en_US&fs=1" width="620" height="497">

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy