Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Aktualizované! Vrah z facebooku: Zabíjanie si najskôr vyskúšal
Zdielať na

Aktualizované! Vrah z facebooku: Zabíjanie si najskôr vyskúšal

Dvadsaťtriročná Monika Schmidtová z Bánoviec nad Bebravou je mŕtva! Redaktor TV JOJ Pavol Čertík zistil, že ju zakopali pri obci Nitrica v okrese Prievidza.

Do redakcie sme dostali fotky, na ktorých je 19-ročný Martin H. z Dolných Vesteníc na akcii v  banovskom miestnom discobare. „Videla som ho tam. Zabával sa, akoby sa nič nestalo a fotil ľudí,“ prezradilo nám dievča, ktoré bolo tiež v klube. Fotoaparát si údajne bral na všetky spoločenské akcie a rád na nich fotil.

Oveľa šokujúcejšia je však ďalšia fotka, na ktorej je s kamarátom pri vykopanej jame! Martin sa vraj už v minulosti zabával s priateľmi tým, že sa hral na bezvládne telo, ktoré sa ide zakopať do jamy! Nikto z jeho okolia vtedy ani netušil, že to neberie len ako hru a čoskoro sám niekoho do jamy zakope.

Monika sa s ním zoznámila na sociálnej sieti Facebook. V piatok sa stretli v neskorých nočných hodinách v Bánovciach, odkiaľ ju odviezol na Jankov vŕšok pri obci Uhrovec. „Na tomto mieste ju na druhý deň uškrtil. Potom ju naložil do kufra auta a previezol k obci Nitrica v okrese Prievidza, kde ju zakopal v improvizovanom hrobe, ktorý sám vykopal,“ informovala noviny.sk hovorkyňa KR PZ Trenčín Katarína Hlaváčová. 

Trenčianska vyšetrovateľka dnes Martina obvinila z vraždy. Mladík je už v policajnej cele a bude na neho podaný návrh na väzobné stíhanie. Hrozí mu trest odňatia slobody až na 20 rokov.

Monika objavila nový druh lásky

Niekoľko dní kolovala výzva Monikiných rodičov na jej nájdenie práve na Facebooku. Tomu, že sa stratila, jej priatelia nemohli uveriť. Monika Schmidtová "je šťastná, pretože objavila novy druh lásky" takýto posledný odkaz im napísala vo svojom profile ešte v deň, keď sa stratila.

V utorok sa tam už objavila informácia o jej zmiznutí a výzva na jej nájdenie. Naposledy ju videli samú okolo 00.30h. pri obchode na sídlisku Dubnička v Bánovciach nad Bebravou. Od tej chvíle o nej nik nič nevedel. Až včera ju našli zakopanú v lese  pri obci Nitrica v okrese Prievidza.

Martin, ktorý sa k jej vražde priznal, ešte v utorok, štyri dni po tom, ako Moniku zabil, na facebooku písal, že dúfa, že ju nájdu. Monika pracovala ako sestrička na pľúcnom oddelení v bojnickej nemocnici. Jej kolegyne sa zhodujú v jednom – bolo to milé a slušné dievča.

Viete niečo viac o tomto prípade? Dajte nám vedieť na spravodajstvo@joj.sk alebo zavolajte na číslo +421 905 719 395.

Zdielať na

Najčítanejšie správy