Jasno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Jedno z najzdieľanejších stredísk na internete máme aj na Slovensku
Zdielať na

Jedno z najzdieľanejších stredísk na internete máme aj na Slovensku

TATRY / Sociálne siete sú plné videí a fotografií, ktoré zdieľame, keď niečo pekné zažijeme. V zime je to najčastejšie na horách a lyžovačke. Jedno z našich obľúbených lyžiarskych stredísk dokonca patrí medzi najviac označované strediská v Európe na Instagrame.

"Aj my si tu dáme selfie, užívame si lyžovačku, takže odporúčam," odkázal jeden z lyžiarov v stredisku v Jasnej. 

"Dnes je doba, že každý sa chce pochváliť svojimi zážitkami. Jasnú navštívi obrovské množstvo návštevníkov, musíme sa im poďakovať, že práve vďaka nim sme sa dostali medzi najoznačovanejšie lyžiarske strediská na svete," Marián Galajda, manažér komunikácie TMR. A nefotia sa len našinci, a ľudia z Európy, ale z celého sveta. Stredisko uložené medzi štítmi Nízkych Tatier musia mať vo svojom albume. "Veľmi sa nám páči toto lyžiarske stredisko, dnes sa lyžujeme, fotíme sa tu," okomentoval lyžiar zo zahraničia.

Šesťciferné počty zdieľaní na internete

Fotky a videá z lyžovania v stredisku Jasná sa zdieľajú a ich množstvo je také vysoké, až sa stredisko dostalo medzi tie najzdieľanejšie zážitky na sociálnych sieťach. "Len Chopok má momentálne 115 tisíc označení a Jasná až 120 tisíc. Veríme, že tieto čísla budú narastať," vyjadril sa sociálno - mediálny špecialista Strediska Jasná, Ľubomír Karáska. 

Prekvapenie ako poďakovanie

"Sociálne siete sú dnes prakticky fotoalbumom a Jasná je pre jeho naplnenie ideálnym miestom. Sankovačka, skialp, lyžovačka, je tu toho veľa s čím sa dá pochváliť," konštatoval manažér Marián Galajda. A, samozrejme, pochváliť sa môžu aj tým, že práve v Jasnej robila svoje prvé oblúčiky naša Petra Vlhová. "Už budúci týždeň chystáme jedno veľké prekvapenie a veríme, že si všetci prídu na svoje," povedal Karáska. A to prekvapenie bude spojené práve s Peťou Vlhovou.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy