Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
V lese na bratislavskej Kolibe našli obeseného hokejistu
Zdielať na

V lese na bratislavskej Kolibe našli obeseného hokejistu

BRATISLAVA / Ďalší hokejista spáchal samovraždu v Bratislave. Podľa informácii TV JOJ ide o 30-ročného Davida B. Muž sa rozhodol ukončiť svoj život pár metrov od miesta, kde si v novembri 2021, vzal život Dušan Pašek mladší.

30-ročného muža našli obeseného v skorých ranných hodinách v jednom z altánkov na bratislavskej Kolibe. Okolo pol šiestej ráno prechádzal cez les náhodný okoloidúci, ktorý nález hneď oznámil policajtom. Tí v krátkom čase dorazili na miesto. "Policajti po príchode na miesto zistili, že sa pravdepodobne jedná o 30-ročného muža. Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave III., sa vyšetrovaním okolností tohto prípadu v súčasnosti zaoberajú," vyjadrila sa Silvia Šimková z KR PZ v Bratislave.

Na miesto prišiel aj koroner, ktorý podľa informácii TV JOJ mal vylúčiť cudzie zavinenie. Zároveň sa nám podarilo zistiť, že obeseným mužom je bývalý slovenský hokejista, Dávid B. Bol obrancom, hrával hokej od kategórie mladších žiakov, až po juniorov za SNV, neskôr za druholigový bratislavský hokejový klub. Svoje auto nechal odparkované len kúsok od miesta, kam viedli jeho posledné kroky. Mladý muž sa rozhodol ukončiť život pár metrov od stromov, kde sa minulý rok, 5. novembra, takmer presne pred tromi mesiacmi, obesil hokejista Dušan Pašek mladší.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy