Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Prezidentka odkazuje poslancovi Tarabovi: Moje deti z toho vynechajte! Zareagovala aj dcéra Emma
Zdielať na

Prezidentka odkazuje poslancovi Tarabovi: Moje deti z toho vynechajte! Zareagovala aj dcéra Emma

BRATISLAVA / Nezaradený poslanec Tomáš Taraba pridal fotografiu dcéry prezidentky Zuzany Čaputovej na sociálnu sieť. Spustil tým vlnu nielen nenávistných komentárov, ale aj kritiku poslancov a samotnej prezidentky. Podľa jej slov útok na politika alebo političku cez jeho deti je dno.

Všetko začalo na Fashion weeku, ktorý sa konal cez víkend. Medzi poslednými prehliadkami svoje modely predviedol aj návrhár Boris Hanečka. Na jeho kolekciu sa prišla pozrieť aj prezidentka Zuzana Čaputová, ktorej je Hanečka dvorným návrhárom. 

Medzi modelkami, ktoré predvádzali kolekciu Borisa Hanečku bola aj dcéra prezidentky Emma. Po skončení médiá, ale aj zúčastnení začali Emmin debut vychvaľovať. V utorok, 19. októbra, pridal jej fotku na sociálnu sieť nezaradený poslanec Tomáš Taraba so slovami: "Po včerajšom dni vieme, že máme na Slovensku novú top modelku." Pod týmto príspevkom začali ľudia komentovať, niektorí v negatívnom zmysle a iní zase komentovali zlý úmysel poslanca. 

Prezidentka Zuzana Čaputová reagovala na príspevok statusom na svojej stránke. "Útok na politika alebo političku cez jeho deti je politické dno. Poslanec Taraba by sa o moju dcéru nikdy nezaujímal, keby to nesúviselo s mojou funkciou. Ľudskej zlobe a hlúposti musím v živote čeliť, ale moje deti z toho vynechajte!"

Večer zaragovala na situáciu aj dcéra prezidentky Čaputovej, Emma. " Ďakujem všetkým za obrovskú podporu, ktorú ste mi prejavili. I keď to zosmiešnenie mierilo na mňa, chápem, že to mnohých z vás pohoršilo, lebo to má väčší dosah. Týka sa to všetkých, ktorí si už útoky na internete zažili," napísala Emma Čaputová. " Veľmi si vaša podpora pomohla. Posielam ju ďalej každému, kto si zažil niečo podobné...," dodala a pridala srdiečka. 

Poslanec Tomáš Taraba odmieta dohady o šikanovaní v príspevku

Tomáš Taraba pridal na sociálnu sieť video, v ktorom odmieta akúkoľvek snahu o šikanovanie. Naopak, čuduje sa, že prezidentka označila jeho príspevok za dno, keďže podľa jeho slov chcel iba pochváliť. 

Na príspevok upozornila aj polícia. 

Emma Čaputová v nedeľu, 17. októbra, predvádzala na móle kolekciu od návrhára Borisa Hanečku. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy