Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pohľad, ktorý nechce zažiť žiadny rodič. V obci Víťazovce zrazilo auto len trojročného chlapčeka
Zdielať na

Pohľad, ktorý nechce zažiť žiadny rodič. V obci Víťazovce zrazilo auto len trojročného chlapčeka

VÍŤAZOVCE / Pohľad, ktorý nechce zažiť žiadny rodič. V obci Víťazovce zrazilo auto len trojročného chlapčeka. Dieťa sa vracalo zo škôlky domov. Nešťastie sa stalo rovno pred domom, kde mladá rodina býva.

Trojročného chlapčeka priviezla zo škôlky pani učiteľka. Kým mama vyberala z auta detskú sedačku, chlapec sa v sekunde rozbehol cez cestu smerom k domu, kde bývajú. "Dala ho dole, išla po veci a ono….to sekunda," opísal situáciu vodič. Dieťa zostalo po náraze ležať na zemi. Po náraze ho odviezli do nemocnice. K nehode došlo popoludní na tejto hlavnej ceste v obci Víťazovce. "Môžem potvrdiť zásah záchranárov, ktorých sme vyslali na pomoc údajne zrazenému dieťaťu. Ošetrili ho a transportovali do nemocnice. Vzhľadom na to, že ide o maloletú osobu, viac informácií k zdravotnému stavu poskytnúť nemôžem," uviedla hovorkyňa operačného strediska Alena Krčová.


Za volantom auta bol vodič, ktorý tvrdí, že viac ako 50 rokov jazdil bez nehody. "Vďaka Bohu, že decko žije, toto jedno," dodal vodič.Podľa policajného hovorcu Igora Pavllíka, "dychová skúška u vodiča bola negatívna. Príčina a okolnosti tejto dopravnej nehody sú v štádiu vyšetrovania."

To, akou rýchlosťou vodič cez obec prechádzal vyšetruje polícia. No otec chlapčeka tvrdí, že na tomto úseku zvyknú vodiči šliapnuť na plyn. "Strašne tu chodia, tu je jak diaľnica v našej dedine, tu nikto nechodí 50. Tu by mal každých 5 minút stáť radar, aby ich kontrolovali, lebo to je strašné," povedal otec dieťaťa. Podľa slov otca malo dieťa zranené čelo, no vážnejšie sa našťastie nezranilo.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy