Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tragická nehoda v obci Šaštín-Stráže si vyžiadala druhú obeť. Muž zomrel počas prevozu do nemocnice
Zdielať na

Tragická nehoda v obci Šaštín-Stráže si vyžiadala druhú obeť. Muž zomrel počas prevozu do nemocnice

SENICA / Silný náraz na Štefánikovej ulici v meste Šaštín–Stráže v okrese Senica jedna osoba neprežila. Ďalší spolujazdec 39-ročný muž zomrel počas prevozu do nemocnice. Osobné auto, v ktorom podľa polície sedeli traja ľudia, prešlo do protismeru a narazilo do stromu.

Bolo krátko pred druhou hodinou popoludní, keď priamo v obci Šaštín-Stráže do stromu pri ceste narazilo auto. Posádka sedela v aute a pomôcť im museli až záchranné zložky, ktoré mali privolať svedkovia. "Hasiči poskytli zraneným osobám predlekársku prvú pomoc, osoby vyslobodili z vozidla pomocou vyslobodzovacieho zariadenia a havarované vozidlo zabezpečili proti vzniku požiaru," informuje hovorkyňa prezídia HaZZ Katarína Križanová.

Na mieste nehody zasahovali hasiči z Kútov. V aute sa okrem vodiča nachádzali aj ďalší spolujazdci. Jeden z nich a tou bola žena, na mieste zraneniam podľahla. Išlo iba o 21-ročné mladé dievča. Vodič mal byť v bezvedomí a spolu so spolujazdcom sa ťažko zranili.

Záchranári ich po prvotnom ošetrení previezli do bratislavských nemocníc. 39-ročný muž zomrel počas prevozu. Druhý 28-ročný je v kritickom stave. "Utrpel viaceré vážne poranenia, tzv. polytraumu, záchranári ho uviedli do umelého spánku," informuje hovorkyňa OS ZZS SR Alena Krčová. Na mieste sa tvorili kolóny. Odklon bol cez obce Kuklov a Borský sv. Jur.

Zatiaľ nikto nevie, prečo vodič prešiel do protismeru a narazil do stromu. Cesta v obci je totiž rovná. Niektorí obyvatelia tvrdili, že na tomto hlavnom ťahu v smere na Senicu zvyknú vodiči dupnúť na plyn. 



Súvisiace články

Najčítanejšie správy