Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Jazda po ostrej zákrute sa mu stala osudnou. Motorkár (34) zomrel na frekventovanom úseku do Poľska
Zdielať na

Jazda po ostrej zákrute sa mu stala osudnou. Motorkár (34) zomrel na frekventovanom úseku do Poľska

ORAVA / Jazda po Orave počas slnečného víkendu skončila zle pre mladého motorkára. Zatiaľ z nezistených príčin muž na horskom priechode Príslop pri dedine Hruštín zrejme nezvládol riadenie. Pritom ide o frekventovaný úsek smerom na Poľsko.

Mala to byť víkendová oddychová jazda. Počas svojej jazdy 34 ročný Žilinčan pravdepodobne nezvládol ostrú zákrutu.  Muž však zrejme na štrkovej krajnici dostal šmyk."Motocyklista pri prechádzaní ostrej ľavotočivej zákruty zišiel z doposial nezistených príčin za pravý spevnený okraj vozovky, kde narazil do zvodidiel," uviedla policajná hovorkyňa Jana Balogová.



Z motorky spadol na zema pomáhali mu rýchlo ďalší motorkári. Tí zavolali aj záchranné zložky."Po príchode na miesto udalosti sme asistovali rýchlej lekárskej pomoci pri resuscitácii zranenej osoby počas dopravnej nehody," uviedol veliteľ zásahu Peter Kurčina.

Aj napriek približne hodinovej resuscitácii mužovi už nedokázali pomocť. "Motocyklista utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Poverený príslušník začal trestné stíhanie vo veci usmrtenia. Okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania," dodáva Balogová.

Smutná udalosť v Šali. Len dvojročné dievčatko spadlo z okna.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy