Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
FOTO: Nočná jazda v Michalovskom okrese sa skončila tragicky. Vodič (†40) neprežil zrážku do stromu
Zdielať na

FOTO: Nočná jazda v Michalovskom okrese sa skončila tragicky. Vodič (†40) neprežil zrážku do stromu

MICHALOVCE / Tragicky sa skončila nočná jazda pre 40-ročného vodiča VW Passat v Michalovskom okrese. Ako informuje košická krajská polícia na sociálnej sieti, 40-ročný vodič z okresu Michalovce pravdepodobne v dôsledku nevenovania sa riadeniu zišiel z cesty a narazil do stromu.

Tragická nehoda sa stala na rovnej ceste, medzi obcami Kačanov a Markovce. ​Pri dopravnej nehode utrpel vodič zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým na mieste podľahol.

Šofér sa v aute viezol spolu so svojou tehotnou partnerkou. Tá podľa našich zistení po nehode vystúpila z auta a zastavila okoloidúcu sanitku. 

Aj napriek okamžitej pomoci záchranárov muž neprežil.  "Muž po príchode záchranárov už nejavil známky života. Záchranárom sa ho však podarilo oživiť. Žiaľ, počas prevozu do nemocnice zomrel," uviedla hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. 

Pri nehode sa ťažko zranila aj 35 ročná spolujazdkyňa, ktorá bola v deviatom mesiaci tehotenstva. Momentálne je hospitalizovaná v Michalovskej nemocnici. Podľa predbežnej lekárskej správy utrpela vážne zranenia, z ktorých sa bude liečiť viac ako 42 dní. 

Podľa našich zistení museli lekári jej tehotenstvo predčasne ukončiť. Žena mala porodiť v nedeľu nadránom. Jej partner, s ktorým vychovávala šesť detí, sa, žiaľ, najmladšieho potomka už nedožil. "U nebohého vodiča bude prítomnosť alkoholu, prípadne iných omamných látok, zisťovaná pri pitve," vysvetlil Jaroslav Ličák z Krajského riaditeľstva PZ Košice. 

Polícia v prípade už začala trestné stíhanie pre usmrtenie a ublíženie na zdraví. Bližšie okolnosti tejto tragickej nehody vyšetruje.

​Krvavá kolízia pri Závadke: Vodič zmasakroval na ceste päť diviakov. Bližšie už povie Jana Veľasová: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy