Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tragická dopravná nehoda mladých ľudí si vyžiadala obeť. Auto skončilo zdemolované v poli
Zdielať na

Tragická dopravná nehoda mladých ľudí si vyžiadala obeť. Auto skončilo zdemolované v poli

SLAŽANY / Polnočná dopravná nehoda sa stala medzi obcami Slažany a Neverice. Partia mladých ľudí v neskorých hodinách autom v miernej zákrute zišla z cesty a vletela do pola. Tam sa niekoľkokrát auto prevrátilo a po desiatkach metrov zastavilo. Vodičkou bola 23 ročná, ktorá utrpela zranenia a na mieste bol mŕtvy 26 ročný muž. Ďalší dvaja pasažieri sú zranení.

Dvadsaťtri ročná vodička, bola v neďalekom Jelenci aj s partiou po kamaráta. Presne o pol noci, keď sa vracali naspať v miernej zákrute, išla zrejme rýchlo. Dostala šmyk a s vozidlom zišla z cesty. V aute okrem vodičky sedela jedna spolujazdkyňa a dvaja muži.

Auto v poli letelo ešte desiatky metrov niekoľkokrát sa prevrátilo a zostavilo na mieste. "Zatiaľ vieme iba to, že vozidlo po prejazde zákrutou vyšlo mimo vozovku a sa prevrátilo," uviedol znalec z odboru dopravy Jozef Veverka. 


Pritom, ako vozidlo robilo kotrmelce posádka auta z neho vypadla. Zranení mladí ľudia boli aj 20 metrov od auta. Zrejme nemali zapnuté bezpečnostné pásy. "Po príchode na miesto bolo zistené, že osoby sú mimo vozidla a roztrúsené okolo vozidla," dodáva veliteľ zásahu Marián Lenčeš.


Vodička bola pri vedomí a podľa informácií televízie JOJ hovorila, že si nič nepamätá a nevie čo sa udialo pred zrážkou. Zranených mladých ľudí vo veku od 23 do 27 rokov ratovali hasiči a aj záchranári. Podľa polície bola dychová skúška u vodičky negatívna. Záchranári do nemocnice previezli troch zranených. Dvadsaťšesť ročný muž však nehodu neprežil.


Mário zo Zlatých Moraviec sa tak už domov k starej mame, s ktorou žil už nevráti. Okolnosti zrážky polícia vyšetruje.Celý prípad je v rámci šetrenia bola vylúčené technická závada na vozidle," informoval Veverka. "Vodička, neprispôsobila rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla a iným okolnostiam, ktoré sa dajú predvídať," uzavrela policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

​Motorkárovi sa stala osudná ostrá zákruta. Viac v reportáži Elišky Prečovej:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy