Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Bratislavskí vodiči sa opäť zdržia na cestách. Obmedzenia budú od stredy na viacerých úsekoch
Zdielať na

Bratislavskí vodiči sa opäť zdržia na cestách. Obmedzenia budú od stredy na viacerých úsekoch

BRATISLAVA / V bratislavskej Inchebe zasadne počas najbližších dní Ministerská rada OBSE, ktorá je vyvrcholením nášho ročného predsedníctva v organizácii. V tomto smere ide o najväčšie podujatie v histórii moderného Slovenska. Sprevádzať ho budú samozrejme čiastočné dopravné obmedzenia.

S dopravnými obmedzeniami treba rátať vo viacerých úsekoch Bratislavy. Pripraviť sa na ne treba od stredy do piatka. Dôvodom bude presun delegácií. V stredu medzi šiestou a pol ôsmou večer môžu vodiči rátať s obmedzeniami na diaľničnom obchvate v smerom od letiska, na Einsteinovej ulici a moste SNP. Ďalej na NAGLS a na Vajanského nábreží smerom k hotelom v centre mesta. Dotknú sa tiež Trnavskej cesty, Staromestskej ulice, Hodžového námestia a Štefánikovej ulice smerom k ministerstvu zahraničných vecí.

Vo štvrtok budú obmedzenia prebiehať dopoludnia medzi pol deviatou a desiatou a to pri presune delegácií z hotelov smerom k Inchebe. V popoludňajších hodinách zas po trase z Incheby na letisko a k hotelom. Medzi trištvrte na sedem a pol ôsmou večer zas v smere na hrad a to cez Staromestskú ulicu, Hodžovo námestie a Palisády.

V piatok v čase medzi štvrť na desať a desiatou ráno bude presun delegácií z hotelov do Incheby a po pol druhej presun na letisko. Na dôležitých križovatkách a dopravných uzloch budú riadiť a usmerňovať premávku dopravní policajti.

Vodiči si ale na cestách musia dávať zvýšený pozor aj pre pretrvávajúce nepriaznivé počasie:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy