Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Štartuje nová politická relácia Na hrane. Prví hostia sú známi
Zdielať na

Štartuje nová politická relácia Na hrane. Prví hostia sú známi

BRATISLAVA / Vo štvrtok večer štartuje nová politická relácia Na hrane. Pred kamerami budú diskutovať dvaja politici, diváci v štúdiu, ale zapojiť sa môžete aj vy - pri televíznych obrazovkách. Pod palcom ju bude mať novinár Michal Magušin.

Hostia: Béla Bugár a Michal Truban 

"Tými historicky prvými hosťami relácie Na hrane budú Michal Truban, zástupca novej politickej generácie, ako to on sám rád nazýva a Béla Bugár, ktorý je politickým matadorom," prezrádza Michal Magušin mená prvých hostí. 

"Témami sú situáciach v samosprávach, cigaretová daň a podľa Magušina sú tam aj dlhodobejšie veci, ako situácia v koalícii, situácia v opozícii a fenomén Kočner a politická zodpovednosť za Mariana Kočnera," uviedol Magušin. 

Priebeh relácie

"Bude to veľmi dynamická diskusia, ktorá bude trvať viac ako polhodinu. Výnimočná vec budú divácke otázky. Ľudia, ktorí sa budú chcieť niečo opýtať, budú môcť posielať otázky cez aplikáciu Slido. Tie najpopulárnejšie sa opýtame priamo počas vysielania," prezrádza Michal Magušin. Keď vysielanie skončí, bude sa pokračovať na facebooku TV JOJ, kde sa budú snažiť zodpovedať čo najviac otázok. 

V štúdiu bude moderátor, hostia aj diváci. "Budú tam podporovatelia tých politikov, ktorí tam budú sedieť. Dva tábory. A veľké finále našej diskusie spočíva v tom, že každý tábor sa toho politického protivníka opýta nejakú svoju otázku na telo," dodáva Magušin. 

Výber hostí závisí od relevancie a od toho, čo sa aktuálne deje. "Keď sa niečo deje, voláme si tohto človeka. Ak sa deje niečo v širšom spektre, voláme si tie Áčka, ktoré k tomu majú niečo povedať. Vždy to budú oponenti," prezrádza výber hostí Michal Magušin. 

"Mám rešpekt, nikdy som to na tomto fóre nerobil. Máme za sebou niekoľko skúšok, technické detaily dúfam už zvládam. A ak sa budem potiť, spravím nejaké brpty, tak sa dúfam zasmejete," dodal Magušin. 

Michal Magušin má za sebou bohaté štúdijné skúsenosti. Po stážach vo Washingtone a Philadelphii vyštudoval medzinárodnú žurnalistiku na univerzite v Londýne. Dostal sa aj na stáž do prestížneho Financial Times. Nakoniec zakotvil v týždenníku Týždeň. 

Michal Magušin predstavil svoje štúdio, odkiaľ bude vysielať reláciu Na hrane v Ranných Novinách. Pozrite si rozhovor: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy