Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Nezvestnú ženu z Čachtíc hľadá aj polícia
Zdielať na

Nezvestnú ženu z Čachtíc hľadá aj polícia

ČACHTICE / 50-ročná Jolana Dychová z Čachtíc odišla z domu ešte koncom mája. Jej rodina, ktorej sa doteraz neozvala, žije v neustálom strachu a neistote. Nezvestnosť nahlásili aj na polícii, ale so žiadosťou o pomoc sa obrátili aj na nás.

50-ročná Jolana Dychová je nezvestná už vyše troch mesiacov. Pochádza z Topoľčian, kde žijú jej deti, no ona býva už šesť rokov v Čachticiach u svojej sestry. Z domu odišla ráno ešte 22. mája. Vycestovať mala za svojou internetovou známosťou, za mužom do Českých Budějovic.

"Ja som ju odhovárala, ale ona si nedala povedať a skrátka sa zobrala a odišla," hovorí Soňa Matejkovičová.

Vzala si so sebou cigarety, doklady a 40 eur. Jolana však do Českých Budějovic za priateľom údajne nedorazila.

"Ja som s ním aj písala, aj volala a hovorím teda, že či tam ozaj neprišla a on, že nie, že je pravda, že ju tam čakal na stanici v Budějoviciach, ale že nedošla absolútne," hovorí neter nezvestnej ženy, Denisa Karvayová.

Podľa slov sestry Jolana občas odišla z domu na niekoľko dní, no vždy o sebe dala vedieť a vždy sa napokon vrátila. Tentokrát je to vraj iné.

"Absolútne nereaguje, nič skrátka o nej nevieme a ozaj v Topoľčanoch nie je, na Myjave nie je, v okolí tuto, na Slovensku absolútne nie je," hovorí Soňa Matejkovičová.

Svojou poslednou správou rodinu úplne zmiatla. Popoludní v deň svojho zmiznutia napísala zaťovi.

"Ahoj Jarko, som v Prahe, no to bolo celé, čo napísala a odvtedy nič, aj telefón vypnutý, od toho dna nedostupná, vôbec nič," hovorí Denisa Karvayová.

Jolana je vysoká asi 165 cm, je štíhlej postavy a má prefarbené vlasy do tmavočervena. Oblečená bola celá v čiernom a mala fialovú kabelku. Žena je zamestnaná ako upratovačka, no domov sa nevrátila ani po svoju výplatu. Jej rodina ma o ňu strach.

"Od 99 roku sa lieci na psychiatrii," hovorí jej sestra Soňa.

Ak ste nezvestnú Jolanu Dychovú videli alebo máte informácie o jej pobyte, kontaktujte políciu na bezplatnom čísle 158.

Skoré nahlásenie nezvestných môže zvýšiť šance na ich nájdenie:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy