Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Bugár o stretnutí s Kočnerom: Bolo fakt náhodné, svedčia o tom aj niektoré dôkazy
Zdielať na

Bugár o stretnutí s Kočnerom: Bolo fakt náhodné, svedčia o tom aj niektoré dôkazy

BRATISLAVA / Potom, čo sa objavili informácie, že v Kočnerovej Threeme má byť reč aj o Bugárovi z Most-Híd, sa rozhodol Béla Bugár nakrútiť video. V ňom predostrel dôkazy o tom, kto mu platil dovolenku na Maldivách a vysvetľoval, že sa s Kočnerom skutočne videl po prvýkrát. V sms správach medzi Alenou Zsuzsovou a obvineným podnikateľom sa totiž malo písať, že sa Bugár s Kočnerom stretol. Podľa koaličného predsedu s ním ale nikdy nerokoval a informácie v médiách sú nepravdivé.

Béla Bugár už pred niekoľkými dňami povedal, že si neželá, aby bol spájaný s Marianom Kočnerom, pretože sa s ním nikdy nestretával. Kočnera vtedy označil za zlo.  Nepoznám ho, nestretával som sa s ním ako niektorí súčasní opoziční lídri. Áno, prvý a poslednýkrát som ho stretol na dovolenke na Maldivách, kde som bol so svojou manželkou a platil som ju ja o čom mám aj doklady na účte. Týždeň po dovolenke sa ma novinári pýtali, či som sa s ním stretol a povedal som, že áno, pozdravili sme sa," uviedol predseda Mostu-Híd Béla Bugár, ktorý niekoľkokrát zdôraznil, že si neželá byť spájaný s Kočnerom a narozdiel od neho nemá čo tajiť.

Išlo o náhodu? Bugár predostrel dôkazy

Teraz Bugár nakrútil video, v ktorom dokazuje ako to bolo s dovolenkou na ostrove Maldivy, a že s Kočnerom sa naozaj nestretával. Podľa jeho slov sa cez sociálne siete a média šíria falošné informácie "Podľa smsiek (z Kočnerovej Threemy, poz. redaktora) médiá tvrdia, že som mal rokovanie s pánom Kočnerom a samozrejme to stretnutie bolo asi dohodnuté. Chcem povedať jednu vec. Fakt to bolo náhodné stretnutie, o tom svedčia niektoré faktúry. Napríklad rezervácia ubytovania z 12.4. 2017, rok dopredu, alebo potom letenky - zaplatenie letenky 26.10. 2017. Zároveň tieto výpisy ako aj iné z bankového účtu vyvracajú ďalšie tvrdenie, že to poprípade platil niekto iný a nie ja s manželkou.  My sme sa vybrali osláviť okrúhle výročie narodenín, okrúhle výročie, že sme manželia 35 rokov. Tu sa náhodou pri nás na raňajkách zastavil pán Kočner," vyjadril sa na nahrávke. 

Podľa jeho slov ho tu prvýkrát videl, pretože s ním nikdy ani netelefonoval, ani si nepísal. Predseda strany Most-Híd ale poznamenal, že ho mrzí jedna vec, a to selektívne spúšťanie rôznych smsiek a selektívne hodnotenie smsiek. O Kočnerovej komunikácií so Zsuzsovou, kde sa mal objaviť aj Béla Bugár  informoval ako prvý portál Aktuality.sk.

"Bohužiaľ, to vyzerá tak, že ak je niekto z vládnej koalície a niekto niečo o ňom napíše, tak je to pravda. Pritom existujú koaliční predsedovia, ktorí jeden rokoval o osobe generálneho prokurátora a druhý tiež priznal, že rokoval s pánom Kočnerom," pokračoval Bugár s tým, že si skutočne nikdy nepísal ani s obvinenou Alenou Zsuzsovou, ktorú označil za volavku, narozdiel od niektorých advokátov. "Som presvedčený, že takýmito metódami, takýmto selektívnym videním sveta sa slušné Slovensko vybudovať nedá," dodal v závere videa Béla Bugár. 

Jeho vyjadrenie si pozrite TU:

Matovič považuje Bugára za klamára 

Na aktuálne vyjadrenie Béla Bugára zareagoval aj opozičný líder OĽaNO Igor Matovič. Ten ho považuje za klamára. "Nuž, opäť dôkaz, že tento človek ani pravdu povedať nedokáže - Bugár veľmi dobre vie, že banky nahlasujú len operácie nad 100 tisíc eur - a to, že on si vloží na účet 8 tisíc od "suseda" a následne z nich zaplatí prevodom dovolenku na Maledivách, majú banky úplne na háku, t.j. nikde nič nenahlasujú," napísal vo svojom statuse." Celý statu Matoviča si prečítajte tu:

Celú tlačovú konferenciu, na ktorej sa prvýkrát vyjadroval k smskám a označil Kočnera za zlo, si pozrite TU:

Najčítanejšie správy