Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Slovenské a české televízie sa postavili proti sebe. TV JOJ v hokejovom turnaji nemohla chýbať
Zdielať na

Slovenské a české televízie sa postavili proti sebe. TV JOJ v hokejovom turnaji nemohla chýbať

ORAVA / Aj vyše dva týždne po majstrovstvách sveta stále platí, že Slovensko je hokejová republika. Tentoraz sa stretli na parádnom turnaji slovenské a české televízie aj s viacerými známymi komentátorskými hviezdami. Pri Oravskej priehrade už tradične nechýbal ani tím televízie JOJ, ktorý opäť nesklamal.

Počas dvojdňových bojov o cenný pohár bolo v šatni tímu TV JOJ veselo. Na ľade však, ako už tradične, nepoznáme priateľa, väčšinou ale od únavy. Podobne ako po minulé roky, aj tento raz sme sa snažili v prvom rade ukričať. Už naša rozcvička zaujala aj zahraničných pozorovateľov, ktorí to skúšali rôznymi fígľami. "Teraz ide 21, u nás v nároďáku vyradené číslo, určite jeden z najlepších hráčov, ale famózne aj pravý betón, oba betóny pôjdu na dopingovku, to je jasné," komentoval zápas Robert Záruba, česká komentátorská legenda. 

​Napriek sľubnému začiatku nám ale postupne akosi vlhol pušný prach. Aj keď sa nedarilo, nenechali sme sa zlomiť, no na prvý pohľad to vyzeralo všelijako. Súperi ale naoko dopadli aj horšie. Muselo sa šiť na brade. "Bola tam veľmi šikovná lekárka, sme sa skamarátili, sú tam dva štichy, pozval som ju a možno príde," opísal zranenia Vladimír Ochodničan, rozhlasový reportér. 

Na víťazstvo nám to síce nevyšlo, no zahrať si po boku profesionálov je pre nás vždy nezabudnuteľný zážitok a snáď aj pre nich. "Je to pre mňa totálny vrchol letnej hokejovej sezóny," potvrdil Tibor Melichárek, bývalý reprezentant SR. Pri vonkajších teplotách nad 30 stupňov sa ani nečudujem. Organizátori už zrejme vedia ako na to. V tomto počasí sa aj hokejový turnaj v polovici júna zdá ako veľmi dobrý nápad. Známe tváre televíznych obrazoviek si tak mohli popri hokejových grifoch natrénovať aj iné choreografie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy