Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tragédia v Senci. Mladíka na železničnej stanici zasiahol prúd z trakčného vedenia
Zdielať na

Tragédia v Senci. Mladíka na železničnej stanici zasiahol prúd z trakčného vedenia

SENEC / Tragické ráno v Senci na železničnej stanici. O život prišiel mladý muž, ktorý podľa svedkov preliezal cez vagón. Prípad už vyšetruje polícia. Na mieste je redaktor TV JOJ Juraj Hajdin.

K tragédii došlo podľa svedkov okolo 6:00 hodine ráno. Mladý muž vo veku približne od 25 do 30 rokov údajne preliezal jeden z odstavených vagónov. Nakoľko v trakčnom vedení je veľmi vysoké napätie, mladíka zasiahol prúd. 

Ľudia, ktorí sa po šiestej hodine ráno pohybovali v okolí koľajiska zaregistrovali krik a iskrenie. Preto okamžite kontaktovali políciu a záchranárov. "Podľa doterajších informácii muž doposiaľ neznámej totožnosti utrpel na jedno z odstavených vagónov v priestore železničnej stanice zranenia elektrickým prúdom. Následkom týchto zranení na mieste podľahol," informoval policajný hovorca Michal Szeiff.  Vyšetrovaním okolností tejto udalosti sa zaoberájú policajti Odboru železničnej polície v Bratislave.

Mŕtvy nemal pri sebe žiadne doklady. Obhliadajúci lekár na mieste vylúčil cudzie zavinenie. "Osoba utrpela fatálne poranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom. Lekár musel konštatovať smrť," uviedla hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. 

Železnice neustále upozorňujú verejnosť, aby nevstupovali do priestorov, kde je to prísne zakázané. "V trolejovom vedení sa nachádza vysoké napätie, až 25 tisíc voltov. Zabíja už aj na väčšiu vzdialenosť," upozorňuje polícia. 

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy