Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Hlavné mesto Slovenska ovládla výstava lodí a motoriek
Zdielať na

Hlavné mesto Slovenska ovládla výstava lodí a motoriek

BRATISLAVA / Milovníci motoriek a lodí majú v týchto dňoch menší sviatok. V areáli bratislavskej Incheby sa môžu inšpirovať najnovšími modelmi lodí a motoriek.

Streľba výfukov a pocit prázdnin. Takáto atmosféra vládne na bratislavskom výstavisku. Fanúšikovia rýchlosti sa mohli dotknúť silných cestných a športových motoriek, mopedov, trojkoliek a štvorkoliek. Ako každý rok, aj tento viac ako 140 vystavovateľov prichádza s novinkami, ktoré ešte nie sú v predaji. 

Nielen nové modely, ale aj krásne kusy motorkárskych veteránov vyrobených na zákazku privolali pozornosť. Na tejto výstave môžu ľudia cez víkend stretnúť aj osobnosti motocyklového športu, ako napríklad Štefana Svitka či Ivana Jakeša. V programe sú zahrnuté aj kaskadérske kúsky. Dovozca elektrobicyklov Jozef Pavelka hovorí, že sa môžu využiť v meste, v lese, na piesku, vo vode i na snehu. Ide o bicykle, ktoré začínajú byť obľúbené vo svete aj u nás. 

​Pripravené sú modely aj pre milovníkov lodí. Tí si môžu vybrať z jácht, motorových člnov, športových a rekreačných lodí či vodných skútrov. S plachetnicami sa zabavia celé rodiny a podľa slov ich vystavovateľa Branislava Zubaľa si ich môžu záujemcovia aj prenajať. V rámci programu je možné dostať aj rady, ako získať kapitánsky preukaz. K zábave patrí aj historicky prvá súťaž krásy. "Budeme tu udeľovať cenu Miss motocykel," dodáva Valéria Pernišová, hovorkyňa Incheby.

Výstava ľadových sôch očarila obyvateľov Belgicka. Pozrite si archívne video:  

Súvisiace články

Najčítanejšie správy