Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Šéf parlamentu Danko na lyžiach. V lanovke diskutoval o rekreačných poukazoch
Zdielať na

Šéf parlamentu Danko na lyžiach. V lanovke diskutoval o rekreačných poukazoch

VYSOKÉ TATRY / Medzinárodné rokovanie na tatranských svahoch. Predseda parlamentu Andrej Danko si obul lyžiarky a so svojim poľským kolegom debatoval počas jazdy lanovkou aj o rekreačných poukazoch. Parlament od utorka začína rokovať, čiže do parlamentných lavíc opäť zasadne aj Danko.

​Po nedeľňajšej horúcej politickej debate sa teraz prišiel Andrej Danko schladiť do Vysokých Tatier. Spoločnosť mu robil jeho poľský kolega. Od deviatej ráno sú na svahu v Tatranskej Lomnici desiatky policajtov a ochrankárov. Novinárom sa vyjadril aj k niektorým svojim výrokom, ktoré povedal v nedeľňajšej politickej relácii. 

Dopoludnia chcel iba relaxovať a užívať si tatranskú prírodu. "Vždy, keď som tu, tak je to pre mňa taká úľava od toho blázinca čo je v Bratislave," povedal šéf parlamentu Andrej Danko. 

Program pre poľského a nášho predsedu museli priebežne upraviť a prispôsobiť sa tak veternému počasiu. "Mali sme viaceré alternatívy, ale bohužiaľ ten Lomnický Štít padol pre zlú viditeľnosť a vietor," informoval hovorca šéfa parlamentu Tomáš Kostelník.

Počas lyžovačky sa s rezortným partnerom z Poľska bavili hlavne o rekreačných poukazoch. Andrej Danko je presvedčený o tom, že ich zavedenie do praxe pomôže aj hoteliérom vo Vysokých Tatrách. 

Pozrite si reportáž o vyjadreniach Danka, ktoré padli v nedeľu počas relácie na TA3:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy