Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vážna nehoda na Záhorí. Mladá žena sa vážne zranila po zrážke s iným autom
Zdielať na

Vážna nehoda na Záhorí. Mladá žena sa vážne zranila po zrážke s iným autom

ROHOŽNÍK/SOLOŠNICA / 34 ročná žena bojuje v bratislavskej nemocnici o život. Vážne sa zranila pri rannej nehode na Záhorí. Pri obchádzaní traktora dostala šmyk a v protismere sa zrazila s kamiónom.

Pri nehode medzi Rohožníkom a Sološnicou sa vážne zranila vodička osobného auta. Približne o pol ôsmej ráno aj na Záhorí dopravu komplikoval sneh. Mladá vodička chcela obísť traktor s pluhom na odhŕňanie snehu. Pri zaraďovaní sa do svojho jazdného pruhu ale dostala šmyk, prešla do protismeru a bočnou stranou narazila do prichádzajúceho kamióna.

Záchranárom sa ju podarilo dostať z vraku. Potrebovala urgentnú pomoc. Utrpela veľmi vážne zranenia.

"Žena utrpela ťažký úraz hlavy. Záchranári ju po ošetrení previezli v umelom spánku a kritickom stave do jednej z bratislavských nemocníc," potvrdila Alena Krčová, hovorkyňa OS ZZS SR.

Po zrážke zostal kamión v nebezpečnej polohe. Príves bol na ceste, no kabína uprostred strmého svahu. Pri zaistení kamióna by sa na zľadovatenej ceste mohla hasičská technika zošmyknúť aj s nákladiakom.

Na pomoc preto prišla špeciálna odťahová služba. Cesta bola asi hodinu neprejazdná. Pre rýchlejší dojazd záchranárov vyslalo operačné stredisko k nehode posádky z troch rôznych miest. Presné okolnosti tejto dopravnej nehody vyšetruje polícia.

Opatrnosti počas zimy nikdy nie je dosť:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy