Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Prípravy na JOJku v meste vrcholia. Pozrite sa, aký program bude v Banskej Bystrici
Zdielať na

Prípravy na JOJku v meste vrcholia. Pozrite sa, aký program bude v Banskej Bystrici

BANSKÁ BYSTRICA / Televízia JOJ sa sťahuje na stredné Slovensko. Aspoň na tento víkend. Zbalení v niekoľkých kamiónoch už väčšina ľudí aj techniky dorazila do Banskej Bystrice. V nedeľu tam budeme vysielať naživo Noviny priamo z hlavného námestia. Bohatý program však bude pripravený už od poludnia.

Presne po siedmych rokoch sa JOJka vracia do Banskej Bystrice. Vysielať sa bude priamo z námestia. Prvé kamióny s potrebnou technikou dorazili na  námestie ešte za svitania. "Presťahovali sme takmer celú televíziu, pódium, aby sme tu odpálili program," povedala Sylvia Budaiová z TV JOJ. Chlapi stavali pódium od rána. Niektorí pracujú aj v osem metrovej výške. Ešte v sobotu sa musí vyskúšať zvuk aj svetlo, namontovať treba obrazovky. "Som istený, čo sa týka pohybu vo výške. Som tu na to, aby som úplne všetko skontroloval, zasafetoval. Urobil konečnú kontrolu," povedal Martin Grelik. 

Pozrite si fotogalériu z "JOJky v Meste" - Spišská Nová Ves: 

Bohatý program začína popoludní. "Bohatý program začína 13:30 detským blokom - televízia RIK v spolupráci s hudobným producentom Martinom Zimánim. Je to naozaj pekný pesničkový blok," vyzradil Roman Neuschl. Diváci, ktorí prídu na námestie sa môžu osobne stretnúť s obľúbenými tvárami z televíznej obrazovky. A pripravené sú vystúpenia hudobníkov. "Celeste Buckingham so skupinou, Lina Mayer, Peťo Cmorík, Zuzana Smatanová ale napríklad aj výborní prešovskí muzikanti prídu," pokračoval Neuschl. 

O pol ôsmej budú čakať na návštevníkov live Noviny. "Máme tu prenosový voz. Všetko, ako keby to bolo v televíznom štúdiu," pokračovala Budaiová. 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy