Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Po celom Slovensku vyčíňali búrky. Pozrite sa ako to vyzeralo v jednotlivých krajoch
Zdielať na

Po celom Slovensku vyčíňali búrky. Pozrite sa ako to vyzeralo v jednotlivých krajoch

Archívna reportáž

BRATISLAVA / Vo viacerých regiónoch Slovenska sa v sobotu prehnali búrky. Niektoré z nich zaplavili chodníky, cesty či zapríčinili pád mosta, ako napríklad na Kysuciach. Vyskytli sa ale aj búrky, ktoré zničili záhradky mnohým obyvateľom viacerých miest. Pozrite sa, kde všade vyčíňali.

V Žilinskom kraji búrky zaplavili mnohé sídliská, cesty aj chodníky. Pre silný dážď boli niektoré úseky ciest doslova neprejazdné. Na Kysuciach, konkrétne  v dedine Kysucký lieskovec spadol pre silný prívalový dážď most. TV JOJ vás o tom informovala v Krimi novinách o 19.00 hodine. Následne ste nám do redakcie posielali vlastné videá a fotky, ako tento živel vyčíňal vo vašich mestách a dedinách. 

Hasiči v Banskobystrickom kraji  zasahovali v sobotu od skorého rána až do večera niekoľko krát. Odstraňovali spadnuté stromy zo štátnych ciest a miestnych komunikácií, čistili štátne cesty od nánosov zeminy. Taktiež odstraňovali následky vytápania garáží v dôsledku upchatia miestnej kanalizácie, strhnutú časť strechy na rodinnom dome a požiar stromu po zásahu blesku. Búrky zapríčinené teplom boli spojené aj s krupobitím. Takto to vyzeralo v Cigeľi v okrese Prievidza. 

V niektorých krajoch bol pohľad po búrke naozaj krásny. Takúto fotografiu nám zaslala naša diváčka p. Molnárová z obce Hruboňová. 

TV JOJ

​Pred búrkou v Nitre sa zmrákalo aj so slnečnými lúčami. 

Janka Hozáková

​Vaše fotografie a videá môžete zasielať na facebook Najlepšie počasie TV JOJ. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy