Jasno
12°
Bratislava
Servác
13.5.2024
DVD Mafstory pokrstila dvojica Sarnovský - Kmotríková
Zdielať na

DVD Mafstory pokrstila dvojica Sarnovský - Kmotríková

Zdroj: SITA/Michal Semivan

Včera sa v bratislavskom divadle A.ha krstila CD a DVD podoba tretieho pokračovania mafiánskych príbehov, ktoré dostali názov podľa rovnomenného televízneho seriálu - Mafstory.

Šesť postáv a traja herci, aj takto by sa dala charakterizovať rodinka mafiánov, ktorá sa svoje praktiky nebojí prezentovať dokonca ani v divadle. Reč je o protagonistoch divadelných predstavení so spoločným názvom Mafiánske historky, ktorí majú na svojom konte už tri pokračovania tejto edície. Prvá časť s podtitulom English is easy, Csaba is dead celý úspech projektu naštartovala, druhá s názvom Miki má narodeniny, zaznamenala rovnaký úspech.

V utorok sa v bratislavskom divadle A.ha krstila CD a DVD podoba tretieho pokračovania mafiánskych príbehov, ktoré dostali názov podľa rovnomenného televízneho seriálu - Mafstory.

Samotnému krstu ale predchádzalo vystúpenie Igora Adamca, Martina Vaneka a Petra Batthyanyho, ktorí divákov pobavili nielen naučenými textami, ale aj pohotovou hereckou improvizáciou. "Dnes to bolo pri príležitosti krstu mimoriadne predstavenie, ktoré sme pôvodne ani nechceli odohrať celé. Stretli sa tu novinári a množstvo našich kamarátov," povedal po predstavení Igor Adamec, ktorý stvárňuje dve postavy - účtovníka a kyselinára z východu.

Po predstavení nastal akt krstu, ktorého sa zhostili moderátori televízie Joj Ľuboš Sarnovský a Adriana Kmotríková. Krstilo sa mafiánskym spôsobom, a to krvou a šampanským. "DVD sme nahrali preto, aby tu po nás niečo zostalo. Kým účinkovanie v televízii a na divadelných doskách pominie, DVD alebo CD nosič si naši fanúšikovia budú môcť pustiť kedykoľvek a kdekoľvek," pokračoval v rozhovore pre agentúru SITA bývalý "kakaovník" Adamec.

Digitálnu podobu príbehov z prostredia, kde zľutovanie nemá svoje miesto, fanúšikom čierneho drsného humoru predávajú od 26. decembra.

Zdielať na

Najčítanejšie správy