Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Vodiči pod Tatrami žasli. Na diaľnici oproti nim bežali kravy, tie naháňali policajti
Zdielať na

Vodiči pod Tatrami žasli. Na diaľnici oproti nim bežali kravy, tie naháňali policajti

POPRAD / To, čo zažil na severnej D1 neďaleko Popradu mladý muž, nezažijete každý deň. Najskôr sa mu zdalo, že iba zle vidí. Najazdil totiž už tisíce kilometrov, ale kuriozitu spod Tatier si zapamätá do konca svojho života.

Severnú D1 v piatok na malú chvíľu uzavreli pre kurióznych účastníkov cestnej premávky, do protismeru sa dostal hovädzí dobytok. "Táto situácia ma dosť rozhodila, pretože to už bolo naozaj na okraji života a smrti," povedal vodič Vojta Krepindl.

Vodič nakrútil nezvyčajnú situáciu pár desiatok kilometrov pred Popradom. Policajti naháňali tri jalovice. Zmätený muž opísal, čo sa na diaľnici dialo. Videl pobehujúcich policajtov, ktorým podľa jeho slov pomáhali vojenskí policajti. Vodič Vojta odstavil auto a cez dopravný servis varoval ostatných vodičov.

TV JOJ sa spojila s hovorkyňou národnej diaľničnej spoločnosti. Ako sa tri jalovice dostali na diaľnicu sme sa nedozvedeli. Povedala nám iba stručné informácie. "Dopravu na mieste pomáhala zabezpečiť spoločne s diaľničnou políciou aj diaľničná patrola. Po odstranení prekážky bola diaľnica opäť bez obmedzení," povedala hovorkyňa Michaela Michalová.

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy