Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Miriam Jarošová má nezvyčajné schopnosti. Počasie dokáže predpovedať aj tam, kde nič nie je
Zdielať na

Miriam Jarošová má nezvyčajné schopnosti. Počasie dokáže predpovedať aj tam, kde nič nie je

BRATISLAVA / Reakcie na súčasnú politickú situáciu vidíme všade. Inak to nie je ani v našej novej relácii Ranné noviny. Riešila sa tam veľmi závažná otázka. Majú na východe Slovenska počasie?

Už od pondelka môžete na obrazovkách TV JOJ sledovať novú reláciu s názvom Ranné noviny. Dvaja moderátori spravodajstva, jeden šoubiznisový expert a meteorológ Najlepšieho počasia budú s vami tráviť dve hodiny vždy ráno od 6:15 do približne 8:15. 

V priebehu vysielania dokážu prebrať všetky možné témy a aktuálnosti, ktoré sa stanú vo svete a hlavne u nás. O tom, že vedia reagovať na akúkoľvek situáciu nás presvedčili aj vo štvrtok ráno. Meniny v tento deň oslavovala Svetlana. Thomas Puskailer si spomenul na svoju spevácku kolegyňu Svetlanu Rymarenko, ktorú môžete poznať zo skupiny Fragile. Moderátorka spravodajstva Alena Malchová si ale toto meno spája s inou osobou: "Ja Svetlanu poznám asi iba jednu, Svetlanu Ficovú," povedala. Jej moderátorský kolega Dodo Kurilák sa zaujímal, o koho ide. "To je manželka premiéra Roberta Fica, tak my ju zdravíme, ak nás náhodou sleduje," vysvetlila. "Tak ja by som radšej pranostiku," dodal na záver Dodo a obrátil sa na Miriam Jarošovú.

​Alena si ani pri počasí nedokázala odpustiť poznámku s odkazom na Roberta Fica. "Mirka, mi aj na východe ukazujeme počasie? Lebo premiér hovoril, že tam nič nie je," začala s ostrou témou, na ktorú Mirka pohotovo reagovala. "Dnes tam bude slnečnejšia obloha v popoludňajších hodinách. Dnes sa tam dejú veci, dokonca tam sneží," reagovala Miriam Jarošová.

"Takže je tam počasie aspoň, super," uzavrela spokojne Alena. Narážala tým na vyjadrenie Roberta Fica, že mafia nemôže mať záujem o východné Slovensko, pretože tam nič nie je. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy