Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
FOTO: Na plot si zavesil predstaviteľov vlády. Pútač zdieľajú tisícky ľudí
Zdielať na

FOTO: Na plot si zavesil predstaviteľov vlády. Pútač zdieľajú tisícky ľudí

Archívna reportáž

SENEC / Súčasná politická situácia na Slovensku sa ostro vyhrocuje. Po dvojnásobnej vražde novinára Jána Kuciaka a jeho partnerky Martiny Kušnírovej sa vášne v spoločnosti znásobujú a z každej strany zaznieva čoraz viac informácií i požiadaviek nielen zo strany politikov, ale aj zo strany ľudí. Mnohí sa vyjadrujú na sociálnych sieťach, iní na verejnosti. V Senci sa ale našiel muž, ktorý sa svoj názor rozhodol dať jasne najavo prostredníctvom veľkého plagátu na svojom plote. O tom, aký ten názor je, sa presvedčte sami.

Patrik Pavle býva v Senci a súčasná politická situácia na Slovensku mu nie je ukradnutá. Svoj názor vyjadril jasne a originálne. "Rozhodol som sa svoj plot "skrášliť" týmito fešákmi a jemne ironickým textom. Budú tam dovtedy, kým táto vláda neskončí. Súdruh Fico. Tento billboard mi nezaplatil Soroš, ale ja z vlastných peňazí, vymyslel som ho vlastnou hlavou (citujem Vás) a osadil vlastnými rukami na vlastný plot," uvádza Pavle na svojom účte na sociálnej sieti.

Aký je jeho názor na súčasnosť?

Facebook/Patrik Pavle

​Fotografia s tvárami Roberta Fica, Roberta Kaliňáka, Bélu Bugára a Andreja Danka žne na sociálnej sieti obrovský úspech. Zdieľali ju už tisícky ľudí. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy