Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Meškal vám trolejbus? Uťahoval si Poliačik z poslanca Hrnka, ktorý prišiel neskoro
Zdielať na

Meškal vám trolejbus? Uťahoval si Poliačik z poslanca Hrnka, ktorý prišiel neskoro

BRATISLAVA / Poslanci Národnej rady Slovenskej republiky v utorok zasadli po prvýkrát v tomto roku do poslaneckých lavíc. Na programe 12. schôdze ich čakalo 88 bodov, medzi nimi aj tri zákony vrátené prezidentom Andrejom Kiskom. Rokovania v parlamente nemusia byť len nuda. Poslanci sa dokážu pozabávať aj na účet svojich kolegov. Tentoraz bodoval poslanec SaS Martin Poliačik.

"Do rokovacej sály vchádza poslanec Hrnko s asi 15 minútovým oneskorením. Martin Poliačik: "Čo Vám meškal trolejbus?" Smiech cez slzy, začína to veselo," píše na svojom Facebookovom profile poslankyňa NR SR za SaS Jana Cigániková.

Poslankyňa tak narážala na nedávnu udalosť, keď poslancovi Antonovi Hrnkovi zobrali policajti vodičák po tom, ako podľa nich spáchal priestupok na bratislavskom obchvate. 

Status poslankyne Jany Cigánikovej na FB

Status poslankyne Jany Cigánikovej na FB

Facebook.com/JankaCiganikova

Národniar Anton Hrnko v pondelok pred novinármi obhajoval zadržanie jeho vodičského preukazu. Poslanec ako dôkaz svojej neviny novinárom ukázal videozáznam udalosti zachytený policajnou kamerou. Celý videozáznam zverejnil poslanec Anton Hrnko na svojom facebookovom profile.

Videozáznam sa k poslancovi Antonovi Hrnkovi dostal z policajného spisu. Zachytáva jeho jazdu po bratislavskom diaľničnom obchvate priamo z policajnej kamery. Už na prvý pohľad je jasné, že policajti sa k poslancovmu Volkswagenu odzadu rýchlo priblížili. Ten ich svojou jazdou v ľavom pruhu spomalil. No uhol sa im, pričom mierne zazmätkoval, a tak ohrozil auto idúce v pravom pruhu. To bolo signálom pre policajnú hliadku, aby poslanca zastavila. Pritom je v ich aute počuť prinajmenšom zarážajúci dialóg.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy