Jasno
15°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Incident na úrade vlády: Informátor vykmásal za vlasy kuriérku
Zdielať na

Incident na úrade vlády: Informátor vykmásal za vlasy kuriérku

BRATISLAVA / Zamestnanec Úradu vlády ťahal za vlasy poštovú kuriérku. Pikantný incident sa stal v areáli jednej z najstráženejších budov v Bratislave a priamo pod oknami vládnych úradníkov. A videla to aj jedna zo zamestnankýň, ktorá si išla po balíček

Incident medzi poštovou kuriérkou a informátorom Úradu vlády sa stal v pondelok dopoludnia, krátko pred 10. hodinou dopoludnia. V tom čase pošta každodenne doručuje zásielky na úrad. Nebolo tomu inak ani v pondelok.

Incident cez presklenú chodbu videla zamestnankyňa úradu, ktorá si práve išla do podateľne pre balíček od kuriérky. S poškodenou o incidente spísali v Kancelárii vedúcej služobného úradu ÚV SR zápisnicu.

"Za Slovenskú poštu neevidujeme, ani nemáme nahlásený žiadny takýto incident," hovorí Iveta Dorčáková, hovorkyňa Slovenskej pošty.

Podľa našich zistení sa doručovateľka a informátor poznali z videnia. Vyzerá to tak, že informátor zrejme neprimeraným spôsobom riešil svoje súkromné veci na pracovisku.

Úrad vlády bude musieť najskôr zvážiť všetky okolnosti prípadu, ako aj etickú stránku počínania ich zamestnanca na pracovisku, až potom zrejme rozhodne o ďalšom postupe, či dokonca prípadnom treste.    

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy