Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Pacient NÚSCH o premiérovi Ficovi: s nikým sa nebavil a schudol
Zdielať na

Pacient NÚSCH o premiérovi Ficovi: s nikým sa nebavil a schudol

BRATISLAVA / Premiér Robert Fico už je doma. Do svojho bratislavského bytu prišiel po utajenom prepustení z Národného ústavu srdcových a cievnych chorôb. Po náročnej operácii, pri ktorej predsedovi vlády lekári urobili bypass, sa jeho zdravotný stav zlepšil. Exkluzívne o Robertovi Ficovi porozprával pacient, ktorý bol na jeho oddelení.

Robert Fico o svojom prepustení informoval na facebooku. V statuse ďakoval za opateru a podporu a aj tým, ktorí mu nosili kompóty.

Po operácii, ktorá bola podľa lekárov štandardným zákrokom, odišiel predseda vlády do domácej liečby. To, že Fico opúšťal nemocnicu aj s ochrankou, si pacienti vôbec nevšimli.

Sám nikam nešiel

Reportér Rasťo Striško stretol pred Národným ústavom srdcových a cievnych chorôb pacienta, ktorý s Robertom Ficom ležal na jednom oddelení.

"Sám sa neprechádzal, mal tam ochranku. Bola tam sním žena, doktor a sestričky. To bolo všetko," hovorí pacient, ktorý v pondelok podstúpi trojnásobný bypass.

Pozrite si rozhovor so s pacientom, ktorý ležal na rovnakom oddelení ako premiér:

Fico schudol

O prominentom pacientovi v rozhovore hovoril opatrne. Ako povedal, ide o mocného muža, ktorého na chodbe strážila 24 hodín denne ochranka.
"Celé noci," hovorí. Ako vedel, že to je ochranka? "Mal pištoľ, vysielačku. Čo iné to môže byť," hovorí pacient z rovnakého oddelenia.

Premiéra stretávali pacienti na chodbe, no prominentý pacient s nikým nekomunikoval. Nikomu sa neprihováral ani sa o nikoho z pacientov nezaujímal.

"Viem jedno, že je strašne chudý, že schudol," dodáva. V izbe bol podľa pacienta z rovnakého oddelenia sám a mal aj rovnakú stravu ako všetci ostatní.

Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy