Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Šok pre majiteľa chaty: Opitý zlodej spal v mojej posteli!
Zdielať na

Šok pre majiteľa chaty: Opitý zlodej spal v mojej posteli!

ČADCA / 40-ročný Marián si v Klokočove v okrese Čadca mýli rodinné domy s hotelom. Pred dvoma týždňami sa vlámal do domu kamaráta, tento týždeň si zase All inclusive pobyt urobil vo víkendovej chalupe českého dôchodcu, kde ho dokonca našli spať.

Prekvapili zlodeja

Zlodej videl, že pán Zdeněk odchádza domov do Frýdku Místku. Dobre tak vedel, že chalupa zostane prázdna. O dva dni sa ale český dôchodca na Kysuce vrátil, okamžite si všimol, že niečo nie je v poriadku. "Sedel som ešte v aute a spýtal som sa mojej ženy, či nechala otvorené okno a kvetináči von," hovorí majiteľ chalupy Zdeněk Striž.

Zlá predtucha sa potvrdila, keď prišiel k vchodovým dverám. Tie boli vypáčené. Na chodbe už boli nachystané veci, ktoré si chcel zlodej odniesť. Najväčšie prekvapenie ho však čakalo v jeho vlastnej spálni. "Žena ma upozornila aby som sa pozrel do postele. Tam ležal zlodej," dodal prekvapený majiteľ chalupy.

Zavolal starostu

Zdeněk opatrne vyšiel z domu, aby spiaceho zlodeja nezobudil. V šoku si ani nevedel spomenúť na policajné číslo zavolal teda starostovi. "Volal mi trasľavým hlasom a ja som hneď vedel, čo mám robiť. Zavolal som políciu," hovorí starosta Klokočova Ľubomír Stríž.

Opil sa a zaspal

Policajti boli v Klokočove do 10 minút. Mariána, ktorého zrejme zmohla kvalitná pálenka, museli policajti najskôr zobudiť. "Stále spal lebo mal vraj dosť vypité. Vypil mi fľašu tvrdého alkoholu a víno," upresnil majiteľ.

Pán Zdeněk má pri predstave že mu zlodej spal v jeho posteli ešte aj teraz husiu kožu. Marián sa už ale tentokrát zrejme väzeniu nevyhne. Sudca ho vzal do vyšetrovacej väzby. "Nech je to ako výstraha aj pre ostatných jeho kamarátov, aby sa už zobudili a prestali kradnúť," dodal starosta Klokočova.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy