Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Z policajta sa stal zlodej. S kumpánmi vykrádali obchody a pošty
Zdielať na

Z policajta sa stal zlodej. S kumpánmi vykrádali obchody a pošty

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ / Predavačky a poštárky na Liptove si môžu vydýchnuť. Polícia odhalila organizovanú skupinu štyroch mužov, ktorá prepadávala obchody a pošty. Zaujímavé je, že medzi obvinenými je aj kriminalista z Liptovského Mikuláša. 30-ročný Ján Antoška je momentálne na úteku.

Zatarasili ulicu

Policajt, na ktorého je vydaný zatykač, býva v mestskej časti Liptovského Mikuláša v Stošiciach. Podľa susedov ho tu aj vo štvrtok hľadali kukláči. "Zatarasili ulicu aj tu aj tam, za pol hodinu išli preč, nikto nevie, čo sa dialo," opisujú susedia.

Rozsiahlu policajnú akciu na území okresu Liptovský Mikuláš spustila pondelková lúpež vo Važci. Maskovaní, ozbrojení páchatelia tu prepadli v rozmedzí 10-tich minút, dve predajne potravín. V piatok sa k prípadu oficiálne vyjadrilo ministerstvo vnútra. Jeho inšpekcia zo zločinu lúpeže obvinila 4 páchateľov, medzi ktorými je aj kriminalista – Ján Antoška.

Je na úteku a je veľmi nebezpečný

Podľa vyšetrovateľov majú títo muži na svedomí 3 prepady. Obvinený policajt  je v súčasnej dobe na úteku. Polícia preto žiada o pomoc verejnosť. Zároveň však varuje, že obvinený môže byť ozbrojený a keďže ovláda aj bojové umenia, ide o obzvlášť nebezpečného páchateľa. Môže sa preukazovať služobným preukazom a odznakom kriminálnej polície.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy