Jasno
14°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Šikovní zlodeji! Za 10 minút vylúpili dva obchody
Zdielať na

Šikovní zlodeji! Za 10 minút vylúpili dva obchody

VAŽEC / V obci Važec bolo v pondelok ráno poriadne rušno. V priebehu 10-tich minút tam neznámi lupiči vykradli dve predajne potravín. Zatiaľ sa nevie, či išlo o tú istú dvojicu, alebo dobre zorganizovanú skupinu.

Mali pištoľ s tlmičom

V čase prepadu boli v v takzvanej dolnej jednote dvaja zákazníci. Raňajky si tu ako každý deň kupoval aj pán Ján. "Odrazu prišli a že prepad, prvé slovo, čo povedali prepad a k pokladni išli. Mal pištoľ a s tlmičom," opisuje svedok Ján.

Pod hrozbou použitia zbrane prinútili dvaja muži v kuklách zamestnankyňu, aby im dala peniaze. Podľa svedka si odniesli asi 400 eur. Čiastku, ktorú im vydala predavačka obchodu neďaleko železničnej stanice nepoznáme. Páchatelia z miesta ušli na čiernom Pasate s evidenčným číslom z okresu Brezno.

Jednu stopu sa im podarilo nájsť

Či obchody vykradla tá istá dvojica, alebo bolo lupičov viac, zisťuje polícia. Jednu stopu sa im však už údajne podarilo nájsť. V ranných hodinách našli policajti neďaleko obce Štrba podpálené osobné auto. Podľa našich informácií by to mohlo súvisieť s lúpežnými prepadnutiami vo Važci.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy