Polojasno
17°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Osadníci plánovali s policajným autom veľký biznis...
Zdielať na

Osadníci plánovali s policajným autom veľký biznis...

ZLATÉ KLASY / V Zlatých Klasoch chceli miestni rozoberači starých áut zarobiť na policajnom aute. Objavili sa aj fotografie, ktoré činnosť potvrdzujú. Je na nich starý policajný golf, ktorého súčiastky mali zrejme skončiť v šrote a tie ostatné pohodené v uliciach obce. Auto označené nápisom polícia bolo pravdepodobne z autoparku Policajného zboru, vyradené.

Auto bez evidenčného čísla

Policajné auto, o ktorom hovoríme je zdokumentované na fotografiách, ktoré sme získali. Sú to autentické zábery, ktoré vyhotovil jeden z miestnych obyvateľov, keď si všimol, že v Zlatých Klasoch, v jednom z miestnych domov, stojí pred bránou policajné auto označené nápisom polícia bez evidenčného čísla.

Je viac než pravdepodobné, že toto auto bolo vyradené z evidencie policajného zboru. Ako sa však dostalo k miestnym obyvateľom, ktorí takto v Zlatých Klasoch vozidlá rôznych typov rozoberajú len preto, aby ich následne na to mohli odovzdať do šrotu, tak toto má podľa našich informácií zisťovať trnavská polícia.

Polícia zisťuje, ako sa tam dostalo

Toto auto sa už v Zlatých Klasoch nenachádza. Tie informácie, ktoré máme z hodnoverného zdroja hovoria o tom, že policajti prišli na miesto a začali okamžite zisťovať, odkiaľ toto auto pochádza, kto ho predal, kam ho odovzdal a akým spôsobom sa do Zlatých Klasov dostalo.

Téme sa venuje reportér Rasťo Striško. INFORMÁCIE ONLINE TU.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy