Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
VIDEO. Chcel ukradnúť motorku, postrelil ho policajt
Zdielať na

VIDEO. Chcel ukradnúť motorku, postrelil ho policajt

SAO PAULO / Boľavú príučku od života dostal mladý muž, ktorý si na rušnej križovatke urobil zálusk na motorku iného muža. S pištoľou v ruke ho donútil z vozidla zosadnúť. Netušil však, že celú drámu sleduje nielen kamera na motorkárovej helme, ale hlavne policajt na vedľajšej ulici.

UPOZORNENIE: Video nie je vhodné pre maloletých a mladistvých čitateľov.

Lúpež

Majiteľ dvojkolesovej Hondy prichádza na jednu z rušných križovatiek brazílskeho Sao Paola. Pred sa zákrutou sa však k nemu prirúti párik mladíkov. Jeden z nich drží v ruke pištoľ. Motorku si osedlá nový majiteľ, no ďaleko nezájde. Celú scénu na vedľajšej ceste sleduje policajt. I keď je mimo služby, neváha vystreliť.

Zlodej skončil v nemocnici a motorka sa vrátila k pôvodnému majiteľovi. Počínanie policajta i tak rozdelilo Brazílčanov, ktorí sami často čelia podobným prepadnutiam, na dva tábory.

Postup policajta

"Skladám pred ním klobúk. Zachoval sa správne," myslí si miestny obyvateľ. Iní zásah muža zákona hodnotia ako unáhlené a ľahkovážne. Policajný postup ale dodržaný bol.

Na páchateľa policajt najprv zakričal, keď však siahol po zbrani, neváhal a vystrelil ako prvý. Posledné slovo aj tak mal okradnutý motorkár. "A teraz môžeš kradnúť v pekle. Moju motorku nedostaneš," dodal.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

SITA/ilustračná

Súvisiace články

Najčítanejšie správy