Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
VIDEO. Takto chytajú policajti v Rusku motorkárov
Zdielať na

VIDEO. Takto chytajú policajti v Rusku motorkárov

MOSKVA / Ruské cesty aj s často až šialenými účastníkmi premávky sú už povestné. Povestní sú aj policajti v Rusku, najmä, keď opití ležia v služobných autách a zodpovedne si tak plnia svoje povinnosti. Na internete sa objavilo video nakrútené kamerou z palubnej dosky auta, kde policajt skutočne zaujímavým spôsobom zastavuje motocyklistu...

O čo policajtovi išlo?

Až to zabolí, keď sa dívate, ako policajt stojí na križovatke, snaží sa riadiť premávku a zrazu zláštne poskakuje, ako keby sa buď snažil vyhnúť blížiacej sa motorke, alebo ju zastaviť. Motorkár totiž z nepochopiteľných dôvodov vpáli rovno do policajta a zramuje ho! Užívatelia internetu začali okamžite na policajtov účet žartovať v zmysle: "Ako v Rusku zastavujú policajti motorkárov? Vlastným telom!"

Nie je celkom jasné, či sa skutočne policajt snaží motorkára takýmto riskantným spôsobom zastaviť, alebo len nevedel, na ktorú stranu skočiť, aby sa vyhol dráhe motorkára. V komente užívateľ, ktorý video zverejnil, sa vyjadruje k ruským cestám a potrebe mať na palubnej doske kameru.

Tajomstvá ruských ciest

"Obrovské diery v cestách, bačoriny, extrémne dopravné zápchy, frustrovaní a agresívni vodiči, policajti so sklonom k vydieraniu... Ani sa nenazdáte a dostanete po ústach. Bitka na cestách sa odohráva stále, niektorí šialenci len tak do vás vrazia, iní pracujú v skupinkách - zaobstarajú si svedkov, nejaká stará pani za volantom do vás vrazí a pokiaľ nezaplatíte keš priamo na mieste, svedkovia vo váš prospech svedčiť nebudú.

Ani bez videa - dôkazu na súde či u poisťovacích spoločnostiach neuspejete," kritizuje ruské cesty. "A čo falošné obvinenia, opilci v uniformách, alebo tí, čo vám vbehnú do jazdnej dráhy, padnú na cestu a simulujú bolesti a zranenia?"

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

YouTube.com/BMWBeMyWife

Súvisiace články

Najčítanejšie správy