Jasno
17°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
REBRÍČEK. Najrýchlejší cestní piráti tohto leta
Zdielať na

REBRÍČEK. Najrýchlejší cestní piráti tohto leta

BRATISLAVA / Istý Slovák sa z dovolenky v Chorvátsku mimoriadne ponáhľal. Na diaľnici uháňal takmer 250 kilometrovou rýchlosťou. Chorvátski policajti si ho potom pekne vychutnali. Slovenskí Fittipaldi sa zapísal do tabuľky tamojších pirátskych rekordérov. Takýchto "pretekárov" však máme dosť aj doma na Slovensku. Zostavili sme preto ich rebríček za toto leto.

Nielen chorvátski policajti naháňali cestných pirátov. Niekoľko poriadnych úlovkov sa podarilo chytiť aj slovenskej Kobre.

4. miesto 

Ani jedna z nameraných rýchlostí nebola pod 200 km/h. Posledné štvrté miesto nášho rebríčka si vyslúžila šedá Audina. Rýchlosť na diaľnici D1 210 km/h.

3. miesto

Tretie miesto okupujú hneď dvaja pretekári. Biela audina a šedý bavorák. Tentoraz na R1. Aj títo sa ponáhľali. Rýchlosť 223 km/h.

2. miesto

Druhé miesto. Cestný pirát na luxusnom BMW. Opäť na R1. Rýchlosť 230 km/h.

1. miesto

Jednoznační víťazi sú dvaja. V prekročení rýchlosti na bežnej ceste s povolenou 90-kou. Seat a Volvo s rýchlosťou 213 km/h.

"Nebolo zvláštnosťou, že boli zaznamenané prekročenia aj o 100 km/h," informuje viceprezident PZ Ľubomír Ábel. Podľa skúseností policajtov z diaľničného komanda však počet cestných pirátov z roka na rok klesá. Rekord z minulého roka údajne toto leto prekonaný nebol. "Išiel rýchlosťou 255 km/h," dodáva Ábel.

Téme sa venuje reportér Samuel Migaľ. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy