Jasno
20°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Nielen sneh robí problémy... Ale aj arogantní vodiči!
Zdielať na

Nielen sneh robí problémy... Ale aj arogantní vodiči!

Na východe bohatá snehová nádielka narobila poriadne problémy. A to hlavne na cestách. Tentokrát si cestári robili svoju prácu, no problémy robili vodiči. Viacerí sa vraj správali nezodpovedne a arogantne...

Problémy mali kamióny, autá aj odhŕňače

Je to odveká pravda. Akonáhle nasneží, situácia na cestách sa skomplikuje. Inak tomu nebolo ani včera na východe Slovenska. V celom okrese Stará Ľubovňa od rána husto snežilo.

Že to na cestách nebude ideálne, mohli vodiči predpokladať. Pravdou ale je, že mimo hlavných ťahov sa cestári veľmi nepochlapili a tak mali problémy nielen tí, ktorí zapadli ale aj tí, ktorí prišli pomáhať.

Rušné ráno bolo aj v meste Stará Ľubovňa. Zle dopadlo auto odparkované pri dome. A o niekoľko metrov ďalej to vyzeralo rovnako. Nákladiaky jednoducho nezvládli situáciu.

Vodiči by mali byť opatrnejší...

"Počas zimy dvonásobne platí, že vodič by mal prispôsobiť jazdu stavu a povahe vozovky, poveternostným podmienkam, ako aj svojim schopnostiam," vraví prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

To zrejme neurobil vodič autobusu, ktorý išiel pravdepodobne rýchlo a ostal visieť so svojím, našťastie prázdnym, autobusom, na zvodidlách.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy