Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
ŠOKUJÚCI ZÁZNAM. Takto si Briti berú deti!
Zdielať na

ŠOKUJÚCI ZÁZNAM. Takto si Briti berú deti!

Takto to vyzerá, keď si Social service v spolupráci s políciou, príde vo Veľkej Británii pre dieťa. Amatérsky záznam z toho nakrútil priamo otec chlapca.

Prípad sa stal na Vianoce

Tento hrozný prípad, ktorý teraz uvidíte sa stal priamo na Vianoce 2010. Vo videu nie je komentár, iba titulky. Zo záverečného kriku malého chlapca sa nám podarilo preložiť len jeho zúfalé volanie. Veď si to pozrite sami a všimnite si, ako druhý policajt papierom zakryl výhľad kamery, aby nebolo vidieť, čo s chlapcom robia.  

Čonkovci sa vrátili domov

Len včera (27.9.2012) sa z Veľkej Británie vrátila Veronika Čonková a Miroslav Goroľ, ktorí odišli do Veľkej Británie za prácou spolu so štyrmi deťmi. Piate sa im narodilo už v Británii. Prácu sa im nepodarilo zohnať, a tak zasiahli britské sociálne úrady, ktoré im deti zobrali.

Na ich prípad upozornila televízia JOJ, vďaka čomu sa začalo angažovať aj Centrum pre medzinárodnoprávnu ochranu detí a mládeže. Súd o tom, že sa deti Čonkovcov môžu vrátiť na Slovensko, rozhodol 21. septembra.

No Briti brali deti aj iným. Social Service odobral dve deti aj Ivane Boórovej. A to na základe vymysleného obvinenia z týrania. Spočiatku to vyzeralo tak, že matka svoje deti už neuvidí. Zlom nastal až 18. septembra, keď sa veci zase pohli dopredu, v prospech matky. VIAC TU.

Všetko o pochybných adopciách detí si môžete prečítať TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy