Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Zlodeji ukradli deťom z materskej školy 6 000 eur
Zdielať na

Zlodeji ukradli deťom z materskej školy 6 000 eur

V stredu v noci sa na sídlisku Solinky neznámi páchatelia vlámali do cirkevnej materskej školy. Zamestnanci po príchode do práce okamžite zavolali políciu. Ich hovorca však o prípade poskytol vyjadrenie, ktoré ani nemuselo byť. Žilinská polícia zrejme o nevyriešených prípadoch nerada informuje verejnosť.

Kanceláriu postriekali hasiacím prístrojom

6 000 eur, to je približná suma, ktorá mala zmiznúť zo školského trezoru. Páchateľov zatiaľ žilinskí policajti nechytili. Zlodeji totiž potom, čo sa im údajne podarilo ukradnúť poriadny balík peňazí, stopy zahladili tým, že v kancelárii mali vystriekať hasiaci prístroj. "Ja som len tak tipovala keď som videla policajtov, že sa asi dačo stalo, ale čo, to som netušila," povedala predavačka.

Zlodeji vraj vyvŕtali zámky na dverách do kancelárie, násilím si otvorili aj vchodové dvere do materskej školy. "Do školy stáli deti pred dverami, ale potom ich pustili do triedy normálne," dodáva predavačka. Vedenie školy sa k nočnej krádeži odmietlo vyjadriť.

Neposkytli žiadne informácie

Podobne sme pochodili aj na žilinskej polícii. Chceli sme vedieť, či to, čo sa nám podarilo zistiť o krádeži je pravdivé. "Momentálne nie je možné poskytnúť žiadne informácie z dôvodu prebiehajúceho vyšetrovania," informoval hovorca policajného zboru Radko Moravčik.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy