Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Chamtiví zlodeji ukradli auto chorej Miške (7)
Zdielať na

Chamtiví zlodeji ukradli auto chorej Miške (7)

V Žiline počas noci zmizlo ďalšie auto. Na sídlisku Solinky ukradli neznámi páchatelia škodu Fabia. Autičkári, ktorí kradnú predovšetkým škodovky a volkswageny, sú pred polícou stále o krok vpred.

Miška má osteoporózu

Škoda Fabia bledohnedej metalízy zmizla v noci, nikto nič nevidel ani nepočul. Ráno po nej zostalo len prázdne miesto na parkovisku.

Rodina potrebuje auto pre 7-ročnú Mišku, ktorej diagnostikovali osteoporózu. "Treba nám to auto. Nedá sa niesť 30 či 40-kilové dieťa vlakom alebo autobusom," hovorí okradnutá mamička.

Tá si teraz nevie predstaviť, ako bude svoju dcéru voziť do 30 kilometrov vzdialeného Martina na vyšetrenia. "Bol tam bledomodrý "podsedák" pre dcéru a kocúr Garfield, akože v aute je dieťa," vysvetľuje mamička. Ani tento fakt však bezcitných zlodejov neodradil.

Rodina prosí o pomoc

"V súvislosti s touto udalosťou poverený príslušník policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže," objasnil žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

Ženu krádež poriadne nahnevala. No stále dúfa, že by sa ich auto, ktoré je pre nich životne dôležité, mohlo nájsť. "Bola by som vďačná, ak niekto to auto videl, keby to nahlásil vám do televízie, alebo na policajnú stanicu," dodala na záver.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy