Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Žiadosť o stiahnutie projektu firmy Black Cygnus
Zdielať na

Žiadosť o stiahnutie projektu firmy Black Cygnus

Televízia JOJ dosiahla prvý úspech v kauze Čierna labuť. Ide o narýchlo schválené žiadosti na dotácie v sume takmer 50 mil eur. Tesne po voľbách túto zákazku stihol narýchlo odklepnúť exminister životného prostredia József Nagy. Víťazná spoločnosť, ktorej štátni úradníci odobrili takmer 6 miliónov, zrazu o peniaze nemá záujem. Tu je predmetná žiadosť firmy Black Cygnus...

                                                          

Žiadosť o stiahnutie projektu s názvom "Komplexné technológie na získanie druhotných surovín" a kódom ITMS: NFP2414011125

Dolu podpísaní konatelia spoločnosti BLACK CYGNUS, s.r.o., 929 01 Kutníky, IČO: 46 009 493, ako štatutárny orgán žiadateľa o nenávratný finančný príspevok zo štatutárnych fondov EÚ, v rámci Operačného projektu životné prostredie, výzva č. OPŽP-PO4-11-3 Vás týmto žiadame o stiahnutie hore uvedeného projektu pred podpisom zmluvy o poskytnutí NFP. 

Dôvodom našej žiadosti o stiahnutie projektu je fakt, že negatívna medializácia a údajné pochybenia pri hodnotení projektu poškodzuje meno spoločnosti.

Zlé meno spoločnosti by v budúcnosti negatívne ovplyvnilo jeho obchodné príležitosti a znemožní jej presadenie sa na trhu. Pri investovaní 5,7 milióna EUR do realizácie projektu z vlastných zdrojov, čo by v danej situácii bola pôžička, je neistá udržateľnosť investície po jeho zrealizovaní.

Ďalším dôvodom predloženia našej žiadosti o stiahnutie projektu sú čoraz väčšie nezhody medzi konateľmi - štatutárnymi zástupcami spoločnosti.

Z vyššie uvedených dôvodov sa konatelia spoločnosti rozhodli, že stiahnu žiadosť o poskytnutie nenávratného finančného príspevku, a že zmluvu o poskytnutí NFP nebudú podpisovať.

S pozdravom

V Kútnikoch, 30. 08. 2012

Ing. Atilla B.                                                     Katarína S.

konateľ                                                            konateľ

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

SITA/TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy