Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Odchod zo scény. Ján Slota (58) to zabalil!
Zdielať na

Odchod zo scény. Ján Slota (58) to zabalil!

V politike je od roku 1990, teraz ohlásil odchod zo scény. Reč je o lídrovi národniarov Jánovi Slotovi. SNS sa totiž nedostala v uplynulých voľbách do parlamentu. Nepomohli ani plamenné vystúpenia a hrubý slovník jej šéfa.

Nástupca? Danko či Rafaj

Post predsedu Slovenskej národnej strany (SNS) patrí podľa jej súčasného šéfa Jána Slotu už inej generácii. „Nechcem zostarnúť na kresle predsedu. Za týmto stolom vidíte nového predsedu SNS,“ povedal pred novinármi Slota, s ktorým za stolom sedeli dvaja podpredsedovia Andrej Danko a Rafael Rafaj.

Snem, na ktorom budú národniari voliť nové vedenie bude 6. októbra v Žiline. Slota zároveň dodal, že SNS má v budúcich voľbách veľkú perspektívu.

Blázni, negramotní idioti

Rok 2014 bude podľa Slotu zlomový, pretože v ňom budú troje voľby. „Ekonomická situácia bude tak katastrofálna, že súčasná vládna moc neviem ako prežije,“ povedal. Slota je šťastný, že nemusí sedieť v parlamente, kde sa SNS po marcových voľbách nedostala.

„Som šťastný, že medzi ľuďmi v parlamente nemusím sedieť. Blázni, negramotní idioti, zlodeji a podvodníci a zopár slušných ľudí. Ak by som ich mal počúvať, idem radšej medzi volov a budem tam práskať bičom. Dúfam, že národ sa raz poučí, čo je to za bandu, ktorá klame,“ vyhlásil.

Slota už vonkoncom nepatrí medzi politikov, ktorí sa môžu opierať o dôveru národa. Vyplýva to aj z augustového prieskumu agentúry ABAKIS. Ešte stále lídrovi národniarov verilo 3,63 percenta opýtaných. Výsledok veľmi podobný tomu z posledných volieb. POZRITE SI REPORTÁŽ.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy