Oblačno
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
ZÁZNAM: Žitňanská? Beštia v sukni, útočí Slota
Zdielať na

ZÁZNAM: Žitňanská? Beštia v sukni, útočí Slota

Súčasná vláda dokázala podľa predsedu SNS Jána Slotu spraviť toľko špinavostí, že to predchádzajúce vlády spolu nedokázali za 20 rokov. A rozohnil sa ešte viac...

Ministerka spravodlivosti Lucia Žitňanská mu pripadá ako malá beštia v sukni. „Keď sa krivím úsmevom usmieva, srší z nej zloba a zlá energia. Moja manželka vraví, že by ju za matku nechcela,“ vyhlásil.

Cigánska republika...

Cigánska menšina Slovensko stojí podľa Slotu sedem miliárd eur ročne. „Keby sme tieto peniaze použili na zdravotníctvo, školstvo, alebo zvýšili dôchodky našim hladujúcim dôchodcom, mali by sme po problémoch,“ vyhlásil Slota. Podľa neho sú Rómovia rasisti voči majorite, pretože oni majú len svoje požiadavky, ale nie povinnosti.

Slota tvrdí, že "Cigánov", ktorí žijú v marazme, už nikto neprevychová, len Pán Boh hore, preto sa treba venovať mladým. Treba podľa neho zamedziť parazitovaniu a okrádaniu na ulici. Dodal však, že nie všetci sú rovnakí. Za výnimky považuje približne 20 percent Rómov z 500 000 menšiny. „O 40 rokov bude Slovákov menej ako Cigánov a môžeme sa vyhlásiť za prvú cigánsku republiku v Európe,“ povedal.

Slotov folklór?

Slota tiež kritizoval situáciu v chemických závodoch v Novákoch, kde prepúšťajú zamestnancov, ktorí tam pracovali 30 - 40 rokov. Podľa lídra národniarov na ich miesto prijímajú Maďarov z južných okresov. Slota nabáda zoštátniť tento podnik, aby mohol zamestnať Slovákov.

Predseda SNS tiež kritizoval poslancov NR SR, ktorí odmietli návrh národniarov, aby o umiestňovaní sôch nerozhodovali samosprávy. „Ľudia, ktorí podrezávali hrdlá Slovákom, v Košiciach a Rožňave, im staviame sochy. Čo je to za parlament, či už všetci visíme Bugárovi z gatí?“ opýtal sa.

Podľa neho niet sa čo čudovať ani vlastizradcom, ktorí sa našli na kandidátke strany Most-Híd, keď maďarský básnik Sándor Petőfi zabudol, že mal slovenskú matku. Lajos Kossuth mal podľa Slotu tiež slovenské korene.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy