Jasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Zlatý padák za takmer 100-tisíc eur dostal aj exšéf Carga
Zdielať na

Zlatý padák za takmer 100-tisíc eur dostal aj exšéf Carga

A je to vonku. Škandál pokračuje, tentokrát sa zlatému padáku teší ďalší nominant KDH a exšéf spoločnosti Cargo Pavol Ďuriník. Informovala o tom televízia Markíza... Na účte sa mu tak objaví až 96 tisíc eur!

Nekončiaca reťaz zlatých padákov?

Už nielen bývalá riaditeľka Slovenskej pošty Marcela Hrdá, či exriaditeľ Železničnej spoločnosti Slovensko Pavel Kravec, ale ďalší nominant KDH si môže mädliť ruky nad mastnou odmenou. Aj 96 tisíc eur je predsa krásna suma na rozdiel od Hrdej so 178 tisícami a Kravec s takmer 170 tisícami eur.

Hrdá mlčí, Kravec uvažuje...

Čoraz viac úsmevov mrzne na tvári, nielen zamestnancom pošty, ale aj železničiarom. Exminister Figeľ sa snaží situáciu zachrániť a zatiaľ Hrdú a Kravca vyzval, aby zvážili vrátenie peňazí. Zlaté padáky sa totiž rozdávajú práve na základe zmluvy podpísanej exministrom. Odpoveď na výzvu od pani Hrdej sa nám zatiaľ nepodarilo získať, dovolať sa k nej je takmer nemožné.

Trochu viac šťastia sme ale mali pri odvolanom šéfovi železničnej spoločnosti. Ten sa háji tým, že zmluva zodpovedá štandardom manažéra spolu s ohľadom na zodpovednosť za riadenie firmy, jej veľkosť aj hospodársky význam. A hoci sme sa nedozvedeli o tom, či peniaze mieni Kravec vrátiť, podľa jeho slov zvažuje časť sumy darovať na dobročinné účely. Aké? Nebolo špecifikované...

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Pavol Ďuriník_ďalší zlatý padák_bývalý šéf Carga

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy