Jasno
19°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Kuriozity počas šibačky. Šofér sa zapozeral na polievanie a havaroval
Zdielať na

Kuriozity počas šibačky. Šofér sa zapozeral na polievanie a havaroval

Veľká noc sa k nám blíži, a preto by bolo dobré spomenúť nielen radovánky s ňou spojené, ale aj nepríjemnosti, ktoré sa môžu stať a ktorým by ste sa mali radšej vyhnúť. Okrem bežných zlomenín na svahoch či pri oblievačkách, alebo búračkách na cestách prichádza aj ku kurióznym poistným udalostiam. Zasmejete sa, aj poučíte.

Nepozorný šofér

Poisťovňa Generali má za sebou už aj prípad havárie spätý so šibačkou. Šofér sa jednoducho zapozeral na rozšantených mládencov polievajúcich dievčatá, rozbehané dievčatá márne utekajúce pred vodou a svojím vozidlom nabúral. Preto zvýšenú pozornosť na cestách a jazdite opatrne!

Oblievačka s fénom

Pokiaľ dostanete od svojich šibačov peknú spŕšku a mokrá ste od hlavy až po päty, istotne tak neostanete celý deň. A to aj napriek tomu, že ďalšia skupina o chvíľu dorazí. Isté dievča si preto rýchlo zaplo fén a sušilo si vlasy. Keď zvonček zazvonil a skupina dorazila aj s vodou, fén zabudla vypnúť. A tak sa kúpeľňa ocitla v plameňoch.

Lekár si chcel niečo vyšibať

Službu počas Veľkej noci majú aj lekári aj sestry. No prečo si ju trochu nespestriť? A tak sa lekár rozhodol, že svoje sestričky trocha vyšibe. Spustila sa naháňačka po chodbách a tá neskončila dobre pre jednu zo zdravotných sestier. Šmykla sa na schodoch a zlomila si stehennú kosť...

Smradľavá šibačka

Na skutočne smradľavú šibačku nezabudne istá pani, ktorá si práve na Veľkú noc pripravovala varené vajíčka. Ale pokiaľ na sporáku horí plyn, nikdy nezaspite! Presne to sa totiž milej panej stalo. Vajíčka nevydržali a explodovali. Pani musela meniť celú kuchyňu.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy