Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dva dni po voľbách sa vo Ficovom byte, v komplexe Bonaparte, konali obhliadky
Zdielať na

Dva dni po voľbách sa vo Ficovom byte, v komplexe Bonaparte, konali obhliadky

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Byt, ktorý si 7 rokov prenajímal Robert Fico, je na predaj. Vlastníkom nehnuteľnosti bol Ladislav Bašternák odsúdený za daňové podvody. Keďže jeho majetok prepadol štátu, je v konkurze. Dražba bytu sa blíži, a tak sú dnes v komplexe Bonaparte na programe obhliadky.

Byt, v ktorom sedem rokov býval expremiér Robert Fico, patril Ladislavovi Bašternákovi. Ten si odpykáva trest päťročný trest za daňové podvody a prepadol mu majetok. Jeho majetok v súčasnosti spravuje konkurzná správkyňa, ktorá rozpredáva Bašternákove zbrane aj jeho byt v komplexe Bonaparte. Tento byt má rozlohu 377 metrov štvorcových aj dve terasy. 

Momentálne v ňom nie je žiadny nábytok, ani sanita, v jednej z izieb chýbajú aj parkety. K bytu patria aj nebytové priestory. Ide o dve veľké garáže, do každej sa zmestia dve autá. V jednej z nich je sprcha aj toaleta. K bytu patrí aj pivnica. 

Verejnosť až do dnes byt nevidela. Robert Fico si ho prenajímal sedem rokov, v lete 2019 sa z neho odsťahoval. Teraz ide byt do dražby. Verejná dražba prebehne 16. marca v jednom z bratislavských hotelov. Záujemcovia o byt, ktorí ho chcú dražiť, musia zložiť zábezpeku 49 tisíc eur. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy