Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ak sa SNS nedostane do parlamentu, Danko zvažuje koniec v politike
Zdielať na

Ak sa SNS nedostane do parlamentu, Danko zvažuje koniec v politike

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA – Ak by sa Slovenská národná strana nedostala po februárových voľbách do Národnej rady SR, nenašiel by som už vnútornú silu ďalej sa angažovať v politike. Presne takto znelo najnovšie vyjadrenie predsedu Národnej rady SR a SNS Andreja Danka.

"Po tom všetkom, čo som urobil pre živnostníkov, dôchodcov, podnikateľov, by som už nenašiel vnútornú silu bojovať bez tretiny žalúdka, s nervami a vypätím za vojakov či učiteľov," priblížil Danko. Zdôraznil však, že neskladá zbrane, aby ľuďom otvoril oči. "Som presvedčený, že SNS urobila toľko, aby tých 150-tisíc hlasov, ktoré sú potrebné na udržanie sa v parlamente, získala. Verím, že ľudia v spoločnosti nebudú hodnotiť, kto im čo ponúka, ale kto im čo dal," dodal šéf národniarov.

​Podľa posledného prieskumu verejnej mienky agentúry Focus by SNS volilo 5,4 percenta rozhodnutých voličov. Agentúra Polis Slovakia zasa v dňoch 7. až 11. decembra strane namerala sedempercentnú voličskú podporu. Politická strana musí na vstup do parlamentu získať minimálne päť percent.

Pozrite si politickú diskusiu s predsedom SNS Andrejom Dankom v súboji so šéfom SME RODINA Borisom Kollárom:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy