Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Fico odmieta, že by si zbieral informácie o novinároch
Zdielať na

Fico odmieta, že by si zbieral informácie o novinároch

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Expremiér Robert Fico stredajšiu tlačovku o minimálnej mzde ukončil so slovami, že keby použil všetky informácie, ktoré má o novinároch, tak by sa práve novinári čudovali. Vo štvrtok tento svoj výrok vysvetľoval.

"Keby som ja použil všetky informácie, ktoré o vás mám, keby boli vo všeobecnosti dôveryhodné, tak sa budete všetci čudovať," odpovedal na otázku jednej z novinárok Robert Fico na stredajšej tlačovej konferencii, ktorej témou bola minimálna mzda. Dnes svoje slová na otázky TV JOJ vysvetľoval  tým, že on si nepotrebuje zbierať na novinárov žiadne informácie, pretože si to s nimi vždy vybaví na tlačovkách. 

​Robert Fico vo štvrtok na otázku TV JOJ, čo tým chcel povedať, či si zbiera informácie o novinároch odpovedal: " Nie. Prekrúcate veci. Včera som veľakrát počul z úst novinárov slovíčko údajne a z dôveryhodných zdrojov. Ja som povedal, ak použijem slovíčko údajne, tak môžem všeličo na vás porozprávať. To bola moja odpoveď a nič iné som nemal na mysli." 

"Konfrontuje si to ako chcete. Ja hovorím o tom, že nemám rád, keď niekto hovorí údajne a mám dôveryhodné zdroje. Používate, že z dôveryhodných zdrojov z centrály Smeru. Ja tu sedím, nikto to tu nepovedal," dodal Fico. 

"Ja si s vami vybavím veci na tlačových konferenciách, ja nepotrebujem žiadne zberanie informácií. Len nemám rád slovíčko údajne a dôveryhodný zdroj. Ak niečo chcem, tak to poviem a podpíšem sa, toto povedal Robert Fico. O nič iné nešlo," povedal Fico. 

"Ja vám to poviem rovno do očí, ja nepotrebujem nič zberať," odpovedal na otázku redaktorky TV JOJ, či je nesprávna interpretácia, že by zbieral informácie o novinároch.

Pozrite si stredajšiu tlačovú konferenciu, ktorej témou bola minimálna mzda, ale aj stratifikácia nemocníc. O novinároch hovoril ku koncu tlačovej konferencie. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy